Grifid Clubhotel Bolero – 11 – TUI Last Minute

Ga voor minstens 11 dagen op reis naar het mooie 8.4 in Varna – Goudkust. Geniet er van een 4 sterren verblijf in het Grifid Clubhotel Bolero hotel.

Artikelnummer: 8513351ff7f1 Categorie: Tag:

Beschrijving

Dit clubhotel biedt alles voor een geslaagde vakantie: een zeer uitgebreide All Inclusive formule, een heerlijke keuken, ruime kamers, vriendelijk personeel,… Het geniet bovendien een mooie ligging en heeft een grote tuin. Tijdens de warme zomermaanden biedt deze bosrijke omgeving een aangename verkoeling. Dit hotel wordt ook erg geapprecieerd voor zijn animatie.

Grifid Clubhotel Bolero – 11 – Bezienwaardigheden

Een last minute naar Varna – Goudkust, All Inclusive in 8.4 vinden wij persoonlijk een echte aanrader. Wie er naar toe gaat, gaat het best voor 11 dagen. Dan heb je de tijd om de regio te leren kennen en voldoende te ontspannen tussendoor. Gezellige restaurantjes, leuke straatjes, … voldoende wandelplezier!

Deze regio is ideaal voor wie nog zin heeft in een last minute.

Grifid Clubhotel Bolero: Ideaal als last minute

In deze regio raden wij het volgende hotel met veel plezier aan: Grifid Clubhotel Bolero. Dit TUI hotel wordt erg vaak gekozen door mensen die reizen met TUI. Het eten krijgt er een echt goede score. Ook de service en de vriendelijkheid van het personeel is er een enorme troef! Je kunt er genieten van . Kortom, Grifid Clubhotel Bolero is een erg aantrekkelijk 4 sterren hotel. TUI zelf geeft dit hotel een score van Bulgarije.

Waarom reizen met TUI?

Reizen met TUI is echt wel een goed idee! Alles wordt voor jou geregeld, zalig toch? Geen zorgen aan je hoofd om op reis te vertrekken. Het enige wat je uiteraard moet doen is de reis betalen. Maar daarna dus geen kopzorgen meer!

Het mooiste aan reizen met TUI is dat al hun hotels & vakanties geregeld getest worden. Voldoet het Grifid Clubhotel Bolero hotel nog aan de strenge voorwaarden waaraan ze moeten voldoen? Kortom, als TUI zegt dat je bijvoorbeeld in een 2019-08-27 sterren hotel zit, dan mag je er echt zeker van zijn dat dit klopt.

De prijs voor 11 dagen in het Grifid Clubhotel Bolero hotel komt gemiddeld uit op € 1299.00. Echter zijn er ook prijzen beschikbaar voor wie minder of meer dagen wenst te gaan. Alles hangt uiteraard af van de datum waarop je deze reis boekt. Dit kun je meteen bekijken door te klikken op de knop hieronder. Veel reisplezier in Golden Sands!

Bekijk Vertrekdata & Prijzen »

Bekijk de prijzen hierboven

Extra informatie

Land

Stad

Regio

Voorbeeld Duur

Sterren

Verblijf

Voorbeeld Prijs