Grifid Encanto Beach Hotel – 14 – TUI Last Minute

Ga voor minstens 14 dagen op reis naar het mooie 9.1 in Varna – Goudkust. Geniet er van een 4 sterren verblijf in het Grifid Encanto Beach Hotel hotel.

Artikelnummer: b7cda51a7b31 Categorie: Tag:

Beschrijving

Grifid Encanto Beach Hotel ligt in een groene, rustige omgeving, maar toch vlak bij het centrum van Golden Sands. Je geniet er van een zorgeloze vakantie dankzij de uitstekende kwaliteit van de uitgebreide All Inclusive en de vriendelijke service ter plaatse. Het hotel werd voor de zomer van 2018 volledig gerenoveerd zodat je van nog een aangenamer verblijf geniet, voorzien van alle moderne comfort.

Grifid Encanto Beach Hotel – 14 – Bezienwaardigheden

Een last minute naar Varna – Goudkust, All Inclusive in 9.1 vinden wij persoonlijk een echte aanrader. Wie er naar toe gaat, gaat het best voor 14 dagen. Dan heb je de tijd om de regio te leren kennen en voldoende te ontspannen tussendoor. Gezellige restaurantjes, leuke straatjes, … voldoende wandelplezier!

Deze regio is ideaal voor wie nog zin heeft in een last minute.

Grifid Encanto Beach Hotel: Ideaal als last minute

In deze regio raden wij het volgende hotel met veel plezier aan: Grifid Encanto Beach Hotel. Dit TUI hotel wordt erg vaak gekozen door mensen die reizen met TUI. Het eten krijgt er een echt goede score. Ook de service en de vriendelijkheid van het personeel is er een enorme troef! Je kunt er genieten van . Kortom, Grifid Encanto Beach Hotel is een erg aantrekkelijk 4 sterren hotel. TUI zelf geeft dit hotel een score van Bulgarije.

Waarom reizen met TUI?

Reizen met TUI is echt wel een goed idee! Alles wordt voor jou geregeld, zalig toch? Geen zorgen aan je hoofd om op reis te vertrekken. Het enige wat je uiteraard moet doen is de reis betalen. Maar daarna dus geen kopzorgen meer!

Het mooiste aan reizen met TUI is dat al hun hotels & vakanties geregeld getest worden. Voldoet het Grifid Encanto Beach Hotel hotel nog aan de strenge voorwaarden waaraan ze moeten voldoen? Kortom, als TUI zegt dat je bijvoorbeeld in een 2019-09-09 sterren hotel zit, dan mag je er echt zeker van zijn dat dit klopt.

De prijs voor 14 dagen in het Grifid Encanto Beach Hotel hotel komt gemiddeld uit op € 1299.00. Echter zijn er ook prijzen beschikbaar voor wie minder of meer dagen wenst te gaan. Alles hangt uiteraard af van de datum waarop je deze reis boekt. Dit kun je meteen bekijken door te klikken op de knop hieronder. Veel reisplezier in Golden Sands!

Bekijk Vertrekdata & Prijzen »

Extra informatie

Land

Stad

Regio

Voorbeeld Duur

Sterren

Verblijf

Voorbeeld Prijs