Grifid Metropol – 9 – TUI Last Minute

Ga voor minstens 9 dagen op reis naar het mooie 8.8 in Varna – Goudkust. Geniet er van een 4 sterren verblijf in het Grifid Metropol hotel.

Artikelnummer: d3f010d6bc39 Categorie: Tag:

Beschrijving

Hotel Grifid Metropol is de vierde telg van de Grifid-keten. Het heeft een prachtige ligging vlak aan het strand en toch dicht bij het centrum van Golden Sands. Je geniet van een uitgebreide All In waar geïmporteerde dranken inbegrepen zijn. Geniet van een verfijnde cocktail in de skybar met frontaal zeezicht of van de heerlijke keuken in een van de à-la-carterestaurants. Hotel Grifid Metropol bezorgt je het ultieme vakantiegevoel! Klanten van hotel Grifid Metropol krijgen een directe transfer van en naar de luchthaven.

Grifid Metropol – 9 – Bezienwaardigheden

Een last minute naar Varna – Goudkust, All Inclusive in 8.8 vinden wij persoonlijk een echte aanrader. Wie er naar toe gaat, gaat het best voor 9 dagen. Dan heb je de tijd om de regio te leren kennen en voldoende te ontspannen tussendoor. Gezellige restaurantjes, leuke straatjes, … voldoende wandelplezier!

Deze regio is ideaal voor wie nog zin heeft in een last minute.

Grifid Metropol: Ideaal als last minute

In deze regio raden wij het volgende hotel met veel plezier aan: Grifid Metropol. Dit TUI hotel wordt erg vaak gekozen door mensen die reizen met TUI. Het eten krijgt er een echt goede score. Ook de service en de vriendelijkheid van het personeel is er een enorme troef! Je kunt er genieten van . Kortom, Grifid Metropol is een erg aantrekkelijk 4 sterren hotel. TUI zelf geeft dit hotel een score van Bulgarije.

Waarom reizen met TUI?

Reizen met TUI is echt wel een goed idee! Alles wordt voor jou geregeld, zalig toch? Geen zorgen aan je hoofd om op reis te vertrekken. Het enige wat je uiteraard moet doen is de reis betalen. Maar daarna dus geen kopzorgen meer!

Het mooiste aan reizen met TUI is dat al hun hotels & vakanties geregeld getest worden. Voldoet het Grifid Metropol hotel nog aan de strenge voorwaarden waaraan ze moeten voldoen? Kortom, als TUI zegt dat je bijvoorbeeld in een 2019-08-01 sterren hotel zit, dan mag je er echt zeker van zijn dat dit klopt.

De prijs voor 9 dagen in het Grifid Metropol hotel komt gemiddeld uit op € 1299.00. Echter zijn er ook prijzen beschikbaar voor wie minder of meer dagen wenst te gaan. Alles hangt uiteraard af van de datum waarop je deze reis boekt. Dit kun je meteen bekijken door te klikken op de knop hieronder. Veel reisplezier in Golden Sands!

Bekijk Vertrekdata & Prijzen »

Bekijk de prijzen hierboven

Extra informatie

Land

Stad

Regio

Voorbeeld Duur

Sterren

Verblijf

Voorbeeld Prijs