Hesperia Lanzarote – Lanzarote – TUI Last Minute

Ga voor minstens 7 dagen op reis naar het mooie 8.8 in Lanzarote. Geniet er van een 5 sterren verblijf in het Hesperia Lanzarote hotel.

Artikelnummer: 51de85ddd068 Categorie: Tag:

Beschrijving

Hesperia Lanzarote, een prachtig hotel in moderne en minimalistische stijl dat geniet van een rustige ligging, onmiddellijk aan zee en vlak bij de unieke jachthaven ‘Puerto Calero’. Hier vind je eindeloze mogelijkheden om je te ontspannen. Een sfeervol spa- en wellnesscentrum, een mooie zwembadzone, moderne kamers, panoramische uitzichten, een romantische sfeer…

Hesperia Lanzarote – Lanzarote – Bezienwaardigheden

Een last minute naar Lanzarote, All Inclusive in 8.8 vinden wij persoonlijk een echte aanrader. Wie er naar toe gaat, gaat het best voor 7 dagen. Dan heb je de tijd om de regio te leren kennen en voldoende te ontspannen tussendoor. Gezellige restaurantjes, leuke straatjes, … voldoende wandelplezier!

Deze regio is ideaal voor wie nog zin heeft in een last minute.

Hesperia Lanzarote: Ideaal als last minute

In deze regio raden wij het volgende hotel met veel plezier aan: Hesperia Lanzarote. Dit TUI hotel wordt erg vaak gekozen door mensen die reizen met TUI. Het eten krijgt er een echt goede score. Ook de service en de vriendelijkheid van het personeel is er een enorme troef! Je kunt er genieten van . Kortom, Hesperia Lanzarote is een erg aantrekkelijk 5 sterren hotel. TUI zelf geeft dit hotel een score van Spanje.

Waarom reizen met TUI?

Reizen met TUI is echt wel een goed idee! Alles wordt voor jou geregeld, zalig toch? Geen zorgen aan je hoofd om op reis te vertrekken. Het enige wat je uiteraard moet doen is de reis betalen. Maar daarna dus geen kopzorgen meer!

Het mooiste aan reizen met TUI is dat al hun hotels & vakanties geregeld getest worden. Voldoet het Hesperia Lanzarote hotel nog aan de strenge voorwaarden waaraan ze moeten voldoen? Kortom, als TUI zegt dat je bijvoorbeeld in een 5 sterren hotel zit, dan mag je er echt zeker van zijn dat dit klopt.

De prijs voor 7 dagen in het Hesperia Lanzarote hotel komt gemiddeld uit op € 1039.00. Echter zijn er ook prijzen beschikbaar voor wie minder of meer dagen wenst te gaan. Alles hangt uiteraard af van de datum waarop je deze reis boekt. Dit kun je meteen bekijken door te klikken op de knop hieronder. Veel reisplezier in Puerto Calero!

Bekijk Vertrekdata & Prijzen »

Extra informatie

Land

Stad

Regio

Voorbeeld Duur

Sterren

Verblijf

Voorbeeld Prijs