Hilton Bali Resort – 8 – TUI Last Minute

Ga voor minstens 8 dagen op reis naar het mooie in Bali. Geniet er van een 5 sterren verblijf in het Hilton Bali Resort hotel.

Artikelnummer: 16d134c1f3e2 Categorie: Tag:

Beschrijving

Op een klif, 40 meter boven de Indische Oceaan: het kan niet anders dan dat Hilton Bali Resort voor een adembenemend uitzicht zorgt. Eigenlijk hoef je het resort niet te verlaten, want met verschillende uitstekende restaurants, niet minder dan vier zwembaden, een heerlijke wellness en een strand pal voor de deur heb je hier alles bij de hand. Maar dat zou jammer zijn, want de Bali Collection Shopping Mall, het levendige winkelcentrum met verschillende restaurantjes waar een shuttle je gratis naartoe brengt, die moet je gezien hebben!

Hilton Bali Resort – 8 – Bezienwaardigheden

Een last minute naar Bali, Ontbijt in vinden wij persoonlijk een echte aanrader. Wie er naar toe gaat, gaat het best voor 8 dagen. Dan heb je de tijd om de regio te leren kennen en voldoende te ontspannen tussendoor. Gezellige restaurantjes, leuke straatjes, … voldoende wandelplezier!

Deze regio is ideaal voor wie nog zin heeft in een last minute.

Hilton Bali Resort: Ideaal als last minute

In deze regio raden wij het volgende hotel met veel plezier aan: Hilton Bali Resort. Dit TUI hotel wordt erg vaak gekozen door mensen die reizen met TUI. Het eten krijgt er een echt goede score. Ook de service en de vriendelijkheid van het personeel is er een enorme troef! Je kunt er genieten van . Kortom, Hilton Bali Resort is een erg aantrekkelijk 5 sterren hotel. TUI zelf geeft dit hotel een score van Indonesië.

Waarom reizen met TUI?

Reizen met TUI is echt wel een goed idee! Alles wordt voor jou geregeld, zalig toch? Geen zorgen aan je hoofd om op reis te vertrekken. Het enige wat je uiteraard moet doen is de reis betalen. Maar daarna dus geen kopzorgen meer!

Het mooiste aan reizen met TUI is dat al hun hotels & vakanties geregeld getest worden. Voldoet het Hilton Bali Resort hotel nog aan de strenge voorwaarden waaraan ze moeten voldoen? Kortom, als TUI zegt dat je bijvoorbeeld in een 2018-01-31 sterren hotel zit, dan mag je er echt zeker van zijn dat dit klopt.

De prijs voor 8 dagen in het Hilton Bali Resort hotel komt gemiddeld uit op € 1099.00. Echter zijn er ook prijzen beschikbaar voor wie minder of meer dagen wenst te gaan. Alles hangt uiteraard af van de datum waarop je deze reis boekt. Dit kun je meteen bekijken door te klikken op de knop hieronder. Veel reisplezier in Nusa Dua!

Bekijk Vertrekdata & Prijzen »

Bekijk de prijzen hierboven

Extra informatie

Land

Regio

Voorbeeld Duur

Sterren

Verblijf

Voorbeeld Prijs