Hilton Luxor Resort & Spa – Luxor – TUI Last Minute

Ga voor minstens 14 dagen op reis naar het mooie in Luxor. Geniet er van een 5 sterren verblijf in het Hilton Luxor Resort & Spa hotel.

Artikelnummer: 8bba75078c2b Categorie: Tag:

Beschrijving

Op de oostelijke Nijloever en slechts een boogscheut verwijderd van het enorme tempelcomplex van Karnak, ligt het stijlvolle Hilton Luxor Resort & Spa. Overdag ontdek je de geheimen van de eeuwenoude stad of ontspan je bij de mooie zwembaden of in de wellness. ’s Avonds geniet je van het zicht op de Nijl, Arabische thee of waterpijp bij de hand, en droom je weg als in een sprookje van Duizend-en-een-nacht…

Hilton Luxor Resort & Spa – Luxor – Bezienwaardigheden

Een last minute naar Luxor, Ontbijt in vinden wij persoonlijk een echte aanrader. Wie er naar toe gaat, gaat het best voor 14 dagen. Dan heb je de tijd om de regio te leren kennen en voldoende te ontspannen tussendoor. Gezellige restaurantjes, leuke straatjes, … voldoende wandelplezier!

Deze regio is ideaal voor wie nog zin heeft in een last minute.

Hilton Luxor Resort & Spa: Ideaal als last minute

In deze regio raden wij het volgende hotel met veel plezier aan: Hilton Luxor Resort & Spa. Dit TUI hotel wordt erg vaak gekozen door mensen die reizen met TUI. Het eten krijgt er een echt goede score. Ook de service en de vriendelijkheid van het personeel is er een enorme troef! Je kunt er genieten van . Kortom, Hilton Luxor Resort & Spa is een erg aantrekkelijk 5 sterren hotel. TUI zelf geeft dit hotel een score van Egypte.

Waarom reizen met TUI?

Reizen met TUI is echt wel een goed idee! Alles wordt voor jou geregeld, zalig toch? Geen zorgen aan je hoofd om op reis te vertrekken. Het enige wat je uiteraard moet doen is de reis betalen. Maar daarna dus geen kopzorgen meer!

Het mooiste aan reizen met TUI is dat al hun hotels & vakanties geregeld getest worden. Voldoet het Hilton Luxor Resort & Spa hotel nog aan de strenge voorwaarden waaraan ze moeten voldoen? Kortom, als TUI zegt dat je bijvoorbeeld in een 5 sterren hotel zit, dan mag je er echt zeker van zijn dat dit klopt.

De prijs voor 14 dagen in het Hilton Luxor Resort & Spa hotel komt gemiddeld uit op € 1769.00. Echter zijn er ook prijzen beschikbaar voor wie minder of meer dagen wenst te gaan. Alles hangt uiteraard af van de datum waarop je deze reis boekt. Dit kun je meteen bekijken door te klikken op de knop hieronder. Veel reisplezier in Luxor!

Bekijk Vertrekdata & Prijzen »

Bekijk de prijzen hierboven

Extra informatie

Land

Regio

Voorbeeld Duur

Sterren

Verblijf

Voorbeeld Prijs