Hilton Marsa Alam Nubian Resort – Tui Last Minutes

916,00

Artikelnummer: 16860 Categorie:

Beschrijving

Boek een last minute reis naar Hilton Marsa Alam Nubian Resort gelegen in Marsa Alam, Marsa Alam in . Dit is een 5-sterrenhotel. Een vliegvakantie die TUI aanbiedt en die echt wel aan te raden is.

Hilton Marsa Alam Nubian Resort

Dit moderne vijfsterrenresort in Nubische stijl ziet eruit als een charmant wit dorpje, met eigen winkeltjes en een oosters café, waar je kan proeven van de traditionele Arabische keuken. Je geniet hier bovendien van een prachtig zicht op de Rode Zee. De kamers zijn stijlvol ingericht en het personeel bedient je met de glimlach. Hilton Marsa Alam Nubian Resort heeft alles in huis om je een onvergetelijke vakantie te bezorgen!
BEKIJK DIT HOTEL »

TUI Last Minutes & Vliegvakanties

TUI behoort tot dezelfde groep als Sunjets en was vroeger beter bekend onder de naam Jetair. Wie reeds met TUI gereisd heeft weet dat deze reisorganisatie garant staat voor kwaliteit! Wie wil reizen zonder zorgen is aan het juiste adres bij hen. TUI biedt vliegvakanties aan voordelige prijzen. Deze worden steeds gescreend door het TUI personeel alvorens ze deze hotels aanbieden op hun website.

Hilton Marsa Alam Nubian Resort is een erg populair TUI Last Minute hotel. Wacht dus niet en boek meteen dit hotel.

BEKIJK DE LAST MINUTES VAN DIT HOTEL »

Extra informatie

Land

Regio

Stad