Hotel Golden Taurus Aquapark Resort – Spanje – TUI Citytrip & Autovakanties

Ga voor minstens Spanje dagen op reis naar het mooie in . Geniet er van een sterren verblijf in het Hotel Golden Taurus Aquapark Resort hotel.

Artikelnummer: 6b45d3c59f75 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Mooi en grootschalig resorthotel met tal van voorzieningen. Het Golden Taurus Aquapark Resort telt vele kindvriendelijke faciliteiten: o.a. de speeltuin met glijbanen, de miniclub en de zwembaden met tropische details: o.a. houten bruggetjes en watervallen. Ondanks de grootschaligheid heerst er in het resort een ontspannen sfeer. Type 24 is ideaal voor grotere gezinnen. Nieuw voor zomer 2018 is het prachtige waterpretpark dat werd gebouwd en garant staat voor uren plezier!

Hotel Golden Taurus Aquapark Resort – Spanje – Bezienwaardigheden

Een last minute naar , in vinden wij persoonlijk een echte aanrader. Wie er naar toe gaat, gaat het best voor Spanje dagen. Dan heb je de tijd om de regio te leren kennen en voldoende te ontspannen tussendoor. Gezellige restaurantjes, leuke straatjes, … voldoende wandelplezier!

Deze regio is ideaal als autovakantie of voor wie op citytrip wenst te gaan

Hotel Golden Taurus Aquapark Resort: Ideaal voor een citytrip of autovakantie

In deze regio raden wij het volgende hotel met veel plezier aan: Hotel Golden Taurus Aquapark Resort. Dit TUI hotel wordt erg vaak gekozen door mensen die reizen met TUI. Het eten krijgt er een echt goede score. Ook de service en de vriendelijkheid van het personeel is er een enorme troef! Je kunt er genieten van . Kortom, Hotel Golden Taurus Aquapark Resort is een erg aantrekkelijk sterren hotel. TUI zelf geeft dit hotel een score van .

Waarom reizen met TUI?

Reizen met TUI is echt wel een goed idee! Alles wordt voor jou geregeld, zalig toch? Geen zorgen aan je hoofd om op reis te vertrekken. Het enige wat je uiteraard moet doen is de reis betalen. Maar daarna dus geen kopzorgen meer!

Het mooiste aan reizen met TUI is dat al hun hotels & vakanties geregeld getest worden. Voldoet het Hotel Golden Taurus Aquapark Resort hotel nog aan de strenge voorwaarden waaraan ze moeten voldoen? Kortom, als TUI zegt dat je bijvoorbeeld in een 4 sterren hotel zit, dan mag je er echt zeker van zijn dat dit klopt.

De prijs voor Spanje dagen in het Hotel Golden Taurus Aquapark Resort hotel komt gemiddeld uit op € 0.00. Echter zijn er ook prijzen beschikbaar voor wie minder of meer dagen wenst te gaan. Alles hangt uiteraard af van de datum waarop je deze reis boekt. Dit kun je meteen bekijken door te klikken op de knop hieronder. Veel reisplezier in !

Bekijk Vertrekdata & Prijzen »

Extra informatie

Voorbeeld Duur

Voorbeeld Prijs