Iberotel Luxor – Luxor – TUI Last Minute

Ga voor minstens 14 dagen op reis naar het mooie in Luxor. Geniet er van een 4 sterren verblijf in het Iberotel Luxor hotel.

Artikelnummer: 0a3d76a1b1aa Categorie: Tag:

Beschrijving

Van een romantisch kader gesproken! Het zwembad van Iberotel Luxor lijkt wel boven de Nijl te zweven, wat voor een prachtig uitzicht op de rivier zorgt, met de heuvels van Thebe op de achtergrond. Het hotel ligt aan het begin van de corniche, waar het vooral ’s avonds heerlijk kuieren is langs de Nijl om te genieten van de mooie zonsondergang. Ook het centrum van Luxor met haar vele indrukwekkende bezienswaardigheden ligt op wandelafstand. En dankzij het uiterst vriendelijke en behulpzame personeel, kom je hier tijdens je verblijf niets tekort!

Iberotel Luxor – Luxor – Bezienwaardigheden

Een last minute naar Luxor, All Inclusive in vinden wij persoonlijk een echte aanrader. Wie er naar toe gaat, gaat het best voor 14 dagen. Dan heb je de tijd om de regio te leren kennen en voldoende te ontspannen tussendoor. Gezellige restaurantjes, leuke straatjes, … voldoende wandelplezier!

Deze regio is ideaal voor wie nog zin heeft in een last minute.

Iberotel Luxor: Ideaal als last minute

In deze regio raden wij het volgende hotel met veel plezier aan: Iberotel Luxor. Dit TUI hotel wordt erg vaak gekozen door mensen die reizen met TUI. Het eten krijgt er een echt goede score. Ook de service en de vriendelijkheid van het personeel is er een enorme troef! Je kunt er genieten van . Kortom, Iberotel Luxor is een erg aantrekkelijk 4 sterren hotel. TUI zelf geeft dit hotel een score van Egypte.

Waarom reizen met TUI?

Reizen met TUI is echt wel een goed idee! Alles wordt voor jou geregeld, zalig toch? Geen zorgen aan je hoofd om op reis te vertrekken. Het enige wat je uiteraard moet doen is de reis betalen. Maar daarna dus geen kopzorgen meer!

Het mooiste aan reizen met TUI is dat al hun hotels & vakanties geregeld getest worden. Voldoet het Iberotel Luxor hotel nog aan de strenge voorwaarden waaraan ze moeten voldoen? Kortom, als TUI zegt dat je bijvoorbeeld in een 4 sterren hotel zit, dan mag je er echt zeker van zijn dat dit klopt.

De prijs voor 14 dagen in het Iberotel Luxor hotel komt gemiddeld uit op € 1129.00. Echter zijn er ook prijzen beschikbaar voor wie minder of meer dagen wenst te gaan. Alles hangt uiteraard af van de datum waarop je deze reis boekt. Dit kun je meteen bekijken door te klikken op de knop hieronder. Veel reisplezier in Luxor!

Bekijk Vertrekdata & Prijzen »

Bekijk de prijzen hierboven

Extra informatie

Land

Regio

Voorbeeld Duur

Sterren

Verblijf

Voorbeeld Prijs