Iberotel Luxor – Tui Last Minutes

961,00

Artikelnummer: 16235 Categorie:

Beschrijving

Boek een last minute reis naar Iberotel Luxor gelegen in Luxor, Luxor in . Dit is een 4-sterrenhotel. Een vliegvakantie die TUI aanbiedt en die echt wel aan te raden is.

Iberotel Luxor

Van een romantisch kader gesproken! Het zwembad van Iberotel Luxor lijkt wel boven de Nijl te zweven, wat voor een prachtig uitzicht op de rivier zorgt, met de heuvels van Thebe op de achtergrond. Het hotel ligt aan het begin van de corniche, waar het vooral ’s avonds heerlijk kuieren is langs de Nijl om te genieten van de mooie zonsondergang. Ook het centrum van Luxor met haar vele indrukwekkende bezienswaardigheden ligt op wandelafstand. En dankzij het uiterst vriendelijke en behulpzame personeel, kom je hier tijdens je verblijf niets tekort!
BEKIJK DIT HOTEL »

TUI Last Minutes & Vliegvakanties

TUI behoort tot dezelfde groep als Sunjets en was vroeger beter bekend onder de naam Jetair. Wie reeds met TUI gereisd heeft weet dat deze reisorganisatie garant staat voor kwaliteit! Wie wil reizen zonder zorgen is aan het juiste adres bij hen. TUI biedt vliegvakanties aan voordelige prijzen. Deze worden steeds gescreend door het TUI personeel alvorens ze deze hotels aanbieden op hun website.

Iberotel Luxor is een erg populair TUI Last Minute hotel. Wacht dus niet en boek meteen dit hotel.

BEKIJK DE LAST MINUTES VAN DIT HOTEL »

Bekijk de prijzen hierboven

Extra informatie

Land

Regio

Stad