Ic Hotels Santai Family Resort – 11 – TUI Last Minute

Ga voor minstens 11 dagen op reis naar het mooie 8.6 in Turkse Riviera – Antalya. Geniet er van een 5 sterren verblijf in het Ic Hotels Santai Family Resort hotel.

Artikelnummer: fad68b730c6c Categorie: Tag:

Beschrijving

Dit vijfsterrenresort ligt in een groene omgeving en aan het mooie strand van Belek. Het is perfect geschikt voor een gezellige vakantie met het hele gezin, maar ook koppels en singles vinden hier hun gading. De miniclub is de grootste in de omgeving en is onderverdeeld in 4 leeftijdscategorieën, met telkens activiteiten op maat van de kinderen. Als je weet dat IC voor Internationaal Comfort staat, dan weet je meteen ook dat het je hier niet aan comfort zal ontbreken.

Ic Hotels Santai Family Resort – 11 – Bezienwaardigheden

Een last minute naar Turkse Riviera – Antalya, All Inclusive in 8.6 vinden wij persoonlijk een echte aanrader. Wie er naar toe gaat, gaat het best voor 11 dagen. Dan heb je de tijd om de regio te leren kennen en voldoende te ontspannen tussendoor. Gezellige restaurantjes, leuke straatjes, … voldoende wandelplezier!

Deze regio is ideaal voor wie nog zin heeft in een last minute.

Ic Hotels Santai Family Resort: Ideaal als last minute

In deze regio raden wij het volgende hotel met veel plezier aan: Ic Hotels Santai Family Resort. Dit TUI hotel wordt erg vaak gekozen door mensen die reizen met TUI. Het eten krijgt er een echt goede score. Ook de service en de vriendelijkheid van het personeel is er een enorme troef! Je kunt er genieten van . Kortom, Ic Hotels Santai Family Resort is een erg aantrekkelijk 5 sterren hotel. TUI zelf geeft dit hotel een score van Turkije.

Waarom reizen met TUI?

Reizen met TUI is echt wel een goed idee! Alles wordt voor jou geregeld, zalig toch? Geen zorgen aan je hoofd om op reis te vertrekken. Het enige wat je uiteraard moet doen is de reis betalen. Maar daarna dus geen kopzorgen meer!

Het mooiste aan reizen met TUI is dat al hun hotels & vakanties geregeld getest worden. Voldoet het Ic Hotels Santai Family Resort hotel nog aan de strenge voorwaarden waaraan ze moeten voldoen? Kortom, als TUI zegt dat je bijvoorbeeld in een 2019-09-01 sterren hotel zit, dan mag je er echt zeker van zijn dat dit klopt.

De prijs voor 11 dagen in het Ic Hotels Santai Family Resort hotel komt gemiddeld uit op € 1299.00. Echter zijn er ook prijzen beschikbaar voor wie minder of meer dagen wenst te gaan. Alles hangt uiteraard af van de datum waarop je deze reis boekt. Dit kun je meteen bekijken door te klikken op de knop hieronder. Veel reisplezier in Belek!

Bekijk Vertrekdata & Prijzen »

Bekijk de prijzen hierboven

Extra informatie

Land

Stad

Regio

Voorbeeld Duur

Sterren

Verblijf

Voorbeeld Prijs