Ikaros Beach Luxury Resort & Spa – 7 – TUI Last Minute

Ga voor minstens 7 dagen op reis naar het mooie 8.7 in Kreta-Heraklion. Geniet er van een 5 sterren verblijf in het Ikaros Beach Luxury Resort & Spa hotel.

Artikelnummer: 78b73d22a192 Categorie: Tag:

Beschrijving

Romantiek en heerlijk relaxen zijn enkele troeven van dit prachtige resort dat zich vooral toespitst op koppels. Je verblijft er in moderne kamers in het hoofdgebouw of in de bungalows. Hou je van ontspannen aan je eigen zwembad, kies dan voor een verblijf in een suite ‘seafront’ met privézwembad. In de restaurants geniet je van een grote variatie aan lokale en internationale gerechten. En in het prachtige wellness- en spacentrum kan je je heerlijk laten verwennen.

Ikaros Beach Luxury Resort & Spa – 7 – Bezienwaardigheden

Een last minute naar Kreta-Heraklion, Halfpension in 8.7 vinden wij persoonlijk een echte aanrader. Wie er naar toe gaat, gaat het best voor 7 dagen. Dan heb je de tijd om de regio te leren kennen en voldoende te ontspannen tussendoor. Gezellige restaurantjes, leuke straatjes, … voldoende wandelplezier!

Deze regio is ideaal voor wie nog zin heeft in een last minute.

Ikaros Beach Luxury Resort & Spa: Ideaal als last minute

In deze regio raden wij het volgende hotel met veel plezier aan: Ikaros Beach Luxury Resort & Spa. Dit TUI hotel wordt erg vaak gekozen door mensen die reizen met TUI. Het eten krijgt er een echt goede score. Ook de service en de vriendelijkheid van het personeel is er een enorme troef! Je kunt er genieten van . Kortom, Ikaros Beach Luxury Resort & Spa is een erg aantrekkelijk 5 sterren hotel. TUI zelf geeft dit hotel een score van Griekenland.

Waarom reizen met TUI?

Reizen met TUI is echt wel een goed idee! Alles wordt voor jou geregeld, zalig toch? Geen zorgen aan je hoofd om op reis te vertrekken. Het enige wat je uiteraard moet doen is de reis betalen. Maar daarna dus geen kopzorgen meer!

Het mooiste aan reizen met TUI is dat al hun hotels & vakanties geregeld getest worden. Voldoet het Ikaros Beach Luxury Resort & Spa hotel nog aan de strenge voorwaarden waaraan ze moeten voldoen? Kortom, als TUI zegt dat je bijvoorbeeld in een 2019-08-18 sterren hotel zit, dan mag je er echt zeker van zijn dat dit klopt.

De prijs voor 7 dagen in het Ikaros Beach Luxury Resort & Spa hotel komt gemiddeld uit op € 1299.00. Echter zijn er ook prijzen beschikbaar voor wie minder of meer dagen wenst te gaan. Alles hangt uiteraard af van de datum waarop je deze reis boekt. Dit kun je meteen bekijken door te klikken op de knop hieronder. Veel reisplezier in Stalis!

Bekijk Vertrekdata & Prijzen »

Extra informatie

Land

Stad

Regio

Voorbeeld Duur

Sterren

Verblijf

Voorbeeld Prijs