Insotel Cala Mandia Resort & Spa – 7 – TUI Last Minute

Ga voor minstens 7 dagen op reis naar het mooie 8.3 in Mallorca. Geniet er van een 4 sterren verblijf in het Insotel Cala Mandia Resort & Spa hotel.

Artikelnummer: 0ae3f79a3023 Categorie: Tag:

Beschrijving

Een absolute aanrader voor families met kinderen, sportieve vakantiegangers en actieve koppels! Dit prachtige complex biedt een aangenaam verblijf in moderne appartementen en suites met een frisse look. Er zijn ook 4 themarestaurants en een fantastisch aquapark. Er zijn 3 verschillende zones in het hotel, van elkaar gescheiden door een straat. In zone A bevinden zich de hoofdfaciliteiten en het ‘Adults Only’ gedeelte met een eigen zwembad en restaurant. Zone B is het rustigere gedeelte en zone C is het actieve familiegedeelte met alle sport- en familiefaciliteiten. Wie aan de gezondheid wil werken of gewoon volledig wil ontspannen kan terecht in de uitgebreide fitness (vanaf 16 jaar) en het recent vernieuwde spacentrum. Nieuw deze zomer zijn de sportbar met biljarttafel, een overdekt waterspuitpark voor kinderen tussen 2 en 10 jaar en een ‘Games Arcade’ speelzaal voor tieners. Bovendien werden alle miniclubs grondig vernieuwd.

Insotel Cala Mandia Resort & Spa – 7 – Bezienwaardigheden

Een last minute naar Mallorca, All Inclusive in 8.3 vinden wij persoonlijk een echte aanrader. Wie er naar toe gaat, gaat het best voor 7 dagen. Dan heb je de tijd om de regio te leren kennen en voldoende te ontspannen tussendoor. Gezellige restaurantjes, leuke straatjes, … voldoende wandelplezier!

Deze regio is ideaal voor wie nog zin heeft in een last minute.

Insotel Cala Mandia Resort & Spa: Ideaal als last minute

In deze regio raden wij het volgende hotel met veel plezier aan: Insotel Cala Mandia Resort & Spa. Dit TUI hotel wordt erg vaak gekozen door mensen die reizen met TUI. Het eten krijgt er een echt goede score. Ook de service en de vriendelijkheid van het personeel is er een enorme troef! Je kunt er genieten van . Kortom, Insotel Cala Mandia Resort & Spa is een erg aantrekkelijk 4 sterren hotel. TUI zelf geeft dit hotel een score van Spanje.

Waarom reizen met TUI?

Reizen met TUI is echt wel een goed idee! Alles wordt voor jou geregeld, zalig toch? Geen zorgen aan je hoofd om op reis te vertrekken. Het enige wat je uiteraard moet doen is de reis betalen. Maar daarna dus geen kopzorgen meer!

Het mooiste aan reizen met TUI is dat al hun hotels & vakanties geregeld getest worden. Voldoet het Insotel Cala Mandia Resort & Spa hotel nog aan de strenge voorwaarden waaraan ze moeten voldoen? Kortom, als TUI zegt dat je bijvoorbeeld in een 2019-08-03 sterren hotel zit, dan mag je er echt zeker van zijn dat dit klopt.

De prijs voor 7 dagen in het Insotel Cala Mandia Resort & Spa hotel komt gemiddeld uit op € 1299.00. Echter zijn er ook prijzen beschikbaar voor wie minder of meer dagen wenst te gaan. Alles hangt uiteraard af van de datum waarop je deze reis boekt. Dit kun je meteen bekijken door te klikken op de knop hieronder. Veel reisplezier in Cala Mandia!

Bekijk Vertrekdata & Prijzen »

Extra informatie

Land

Stad

Regio

Voorbeeld Duur

Sterren

Verblijf

Voorbeeld Prijs