Jardin Tropical – Tenerife – TUI Last Minute

Ga voor minstens 5 dagen op reis naar het mooie in Tenerife. Geniet er van een 4 sterren verblijf in het Jardin Tropical hotel.

Artikelnummer: 25766f01628f Categorie: Tag:

Beschrijving

Dit hotel is al jaren een van de toppers van Tenerife, en hierin speelt de uitstekende keuken een hoofdrol. Niet alleen de buffetten zijn rijk, verzorgd, vers en divers, ook in de à-la-carterestaurants is het genieten! De subtropische tuin met vele planten en bougainvilles en het gehele concept geven het hotel een exotisch tintje en zorgen voor een ontspannen sfeer. Jardin Tropical belooft niets minder dan heerlijke momenten, ontspanning, welzijn en service. In de zomer van 2017 wordt het hotel vernieuwd. Nieuw is o.a. The Club met exclusieve kamers die genieten van een Premium Service.

Jardin Tropical – Tenerife – Bezienwaardigheden

Een last minute naar Tenerife, Ontbijt in vinden wij persoonlijk een echte aanrader. Wie er naar toe gaat, gaat het best voor 5 dagen. Dan heb je de tijd om de regio te leren kennen en voldoende te ontspannen tussendoor. Gezellige restaurantjes, leuke straatjes, … voldoende wandelplezier!

Deze regio is ideaal voor wie nog zin heeft in een last minute.

Jardin Tropical: Ideaal als last minute

In deze regio raden wij het volgende hotel met veel plezier aan: Jardin Tropical. Dit TUI hotel wordt erg vaak gekozen door mensen die reizen met TUI. Het eten krijgt er een echt goede score. Ook de service en de vriendelijkheid van het personeel is er een enorme troef! Je kunt er genieten van . Kortom, Jardin Tropical is een erg aantrekkelijk 4 sterren hotel. TUI zelf geeft dit hotel een score van Spanje.

Waarom reizen met TUI?

Reizen met TUI is echt wel een goed idee! Alles wordt voor jou geregeld, zalig toch? Geen zorgen aan je hoofd om op reis te vertrekken. Het enige wat je uiteraard moet doen is de reis betalen. Maar daarna dus geen kopzorgen meer!

Het mooiste aan reizen met TUI is dat al hun hotels & vakanties geregeld getest worden. Voldoet het Jardin Tropical hotel nog aan de strenge voorwaarden waaraan ze moeten voldoen? Kortom, als TUI zegt dat je bijvoorbeeld in een 4 sterren hotel zit, dan mag je er echt zeker van zijn dat dit klopt.

De prijs voor 5 dagen in het Jardin Tropical hotel komt gemiddeld uit op € 789.00. Echter zijn er ook prijzen beschikbaar voor wie minder of meer dagen wenst te gaan. Alles hangt uiteraard af van de datum waarop je deze reis boekt. Dit kun je meteen bekijken door te klikken op de knop hieronder. Veel reisplezier in Costa Adeje!

Bekijk Vertrekdata & Prijzen »

Bekijk de prijzen hierboven

Extra informatie

Land

Regio

Voorbeeld Duur

Sterren

Verblijf

Voorbeeld Prijs