Jolie Ville Kings Island Hotel And Spa – 14 – TUI Last Minute

Ga voor minstens 14 dagen op reis naar het mooie in Luxor. Geniet er van een 5 sterren verblijf in het Jolie Ville Kings Island Hotel And Spa hotel.

Artikelnummer: 7473b9f4150c Categorie: Tag:

Beschrijving

Een schiereilandje in de Nijl, perfect om even aan alle drukte te ontsnappen. Maar niet zonder de schatten van het eeuwenoude Egypte te ontdekken, want het centrum en de tempels van Luxor en Karnak liggen op slechts enkele kilometers. Het hotel wordt omgeven door een prachtig park en het landschapszwembad lijkt wel over te gaan in de Nijl. Hier geniet je van de natuur en de rust op een boogscheut van stad.

Jolie Ville Kings Island Hotel And Spa – 14 – Bezienwaardigheden

Een last minute naar Luxor, Ontbijt in vinden wij persoonlijk een echte aanrader. Wie er naar toe gaat, gaat het best voor 14 dagen. Dan heb je de tijd om de regio te leren kennen en voldoende te ontspannen tussendoor. Gezellige restaurantjes, leuke straatjes, … voldoende wandelplezier!

Deze regio is ideaal voor wie nog zin heeft in een last minute.

Jolie Ville Kings Island Hotel And Spa: Ideaal als last minute

In deze regio raden wij het volgende hotel met veel plezier aan: Jolie Ville Kings Island Hotel And Spa. Dit TUI hotel wordt erg vaak gekozen door mensen die reizen met TUI. Het eten krijgt er een echt goede score. Ook de service en de vriendelijkheid van het personeel is er een enorme troef! Je kunt er genieten van . Kortom, Jolie Ville Kings Island Hotel And Spa is een erg aantrekkelijk 5 sterren hotel. TUI zelf geeft dit hotel een score van Egypte.

Waarom reizen met TUI?

Reizen met TUI is echt wel een goed idee! Alles wordt voor jou geregeld, zalig toch? Geen zorgen aan je hoofd om op reis te vertrekken. Het enige wat je uiteraard moet doen is de reis betalen. Maar daarna dus geen kopzorgen meer!

Het mooiste aan reizen met TUI is dat al hun hotels & vakanties geregeld getest worden. Voldoet het Jolie Ville Kings Island Hotel And Spa hotel nog aan de strenge voorwaarden waaraan ze moeten voldoen? Kortom, als TUI zegt dat je bijvoorbeeld in een 2018-01-25 sterren hotel zit, dan mag je er echt zeker van zijn dat dit klopt.

De prijs voor 14 dagen in het Jolie Ville Kings Island Hotel And Spa hotel komt gemiddeld uit op € 879.00. Echter zijn er ook prijzen beschikbaar voor wie minder of meer dagen wenst te gaan. Alles hangt uiteraard af van de datum waarop je deze reis boekt. Dit kun je meteen bekijken door te klikken op de knop hieronder. Veel reisplezier in Luxor!

Bekijk Vertrekdata & Prijzen »

Bekijk de prijzen hierboven

Extra informatie

Land

Regio

Voorbeeld Duur

Sterren

Verblijf

Voorbeeld Prijs