La Marquise (1) – 11 – TUI Last Minute

Ga voor minstens 11 dagen op reis naar het mooie 9.1 in Rhodos. Geniet er van een 5 sterren verblijf in het La Marquise (1) hotel.

Artikelnummer: 5328c873d347 Categorie: Tag:

Beschrijving

Het prachtige vijfsterrenresort La Marquise is zeer geliefd bij de Belgen, en terecht! Het is een ware oase van water en groen. Het hotel ligt vlak bij zee en biedt een waaier aan ontspanningsfaciliteiten, waaronder een uitgebreid wellnesscentrum, verschillende zwembaden en sporten. Je verblijft er in modern ingerichte kamers die verspreid zijn over het grote domein. Enkel gasten die verblijven in een Adults Only-kamer hebben toegang tot het Adults Only-gedeelte van het hotel. Extra kamertypes kan je boeken onder de code 13360.

La Marquise (1) – 11 – Bezienwaardigheden

Een last minute naar Rhodos, Halfpension in 9.1 vinden wij persoonlijk een echte aanrader. Wie er naar toe gaat, gaat het best voor 11 dagen. Dan heb je de tijd om de regio te leren kennen en voldoende te ontspannen tussendoor. Gezellige restaurantjes, leuke straatjes, … voldoende wandelplezier!

Deze regio is ideaal voor wie nog zin heeft in een last minute.

La Marquise (1): Ideaal als last minute

In deze regio raden wij het volgende hotel met veel plezier aan: La Marquise (1). Dit TUI hotel wordt erg vaak gekozen door mensen die reizen met TUI. Het eten krijgt er een echt goede score. Ook de service en de vriendelijkheid van het personeel is er een enorme troef! Je kunt er genieten van . Kortom, La Marquise (1) is een erg aantrekkelijk 5 sterren hotel. TUI zelf geeft dit hotel een score van Griekenland.

Waarom reizen met TUI?

Reizen met TUI is echt wel een goed idee! Alles wordt voor jou geregeld, zalig toch? Geen zorgen aan je hoofd om op reis te vertrekken. Het enige wat je uiteraard moet doen is de reis betalen. Maar daarna dus geen kopzorgen meer!

Het mooiste aan reizen met TUI is dat al hun hotels & vakanties geregeld getest worden. Voldoet het La Marquise (1) hotel nog aan de strenge voorwaarden waaraan ze moeten voldoen? Kortom, als TUI zegt dat je bijvoorbeeld in een 2019-09-08 sterren hotel zit, dan mag je er echt zeker van zijn dat dit klopt.

De prijs voor 11 dagen in het La Marquise (1) hotel komt gemiddeld uit op € 1299.00. Echter zijn er ook prijzen beschikbaar voor wie minder of meer dagen wenst te gaan. Alles hangt uiteraard af van de datum waarop je deze reis boekt. Dit kun je meteen bekijken door te klikken op de knop hieronder. Veel reisplezier in Kalithea!

Bekijk Vertrekdata & Prijzen »

Extra informatie

Land

Stad

Regio

Voorbeeld Duur

Sterren

Verblijf

Voorbeeld Prijs