Lara Barut Collection – 6 – TUI Last Minute

Ga voor minstens 6 dagen op reis naar het mooie 9.1 in Turkse Riviera – Antalya. Geniet er van een 5 sterren verblijf in het Lara Barut Collection hotel.

Artikelnummer: 1eea799a567e Categorie: Tag:

Beschrijving

Lara Barut Collection is het geknipte hotel voor koppels en families op zoek naar een actieve of rustige vakantie. Geniet er van de uitstekende service, het lekkere eten en de centrale ligging aan het strand en nabij Antalya. Het spacentrum is een oase van rust met zachte muziek en milde aroma’s. De Barut-keten viert in 2021 zijn 50 jarig bestaan en speciaal daarvoor werd het Barut Collection concept voorgesteld. Zo geniet je nog meer van je vakantie dankzij een uitgebreider drankenmenu met zowel lokale als internationale dranken, onbeperkte toegang tot de à-la-carterestaurants, langere openingsuren in de miniclub en zoveel meer!

Lara Barut Collection – 6 – Bezienwaardigheden

Een last minute naar Turkse Riviera – Antalya, All Inclusive in 9.1 vinden wij persoonlijk een echte aanrader. Wie er naar toe gaat, gaat het best voor 6 dagen. Dan heb je de tijd om de regio te leren kennen en voldoende te ontspannen tussendoor. Gezellige restaurantjes, leuke straatjes, … voldoende wandelplezier!

Deze regio is ideaal voor wie nog zin heeft in een last minute.

Lara Barut Collection: Ideaal als last minute

In deze regio raden wij het volgende hotel met veel plezier aan: Lara Barut Collection. Dit TUI hotel wordt erg vaak gekozen door mensen die reizen met TUI. Het eten krijgt er een echt goede score. Ook de service en de vriendelijkheid van het personeel is er een enorme troef! Je kunt er genieten van . Kortom, Lara Barut Collection is een erg aantrekkelijk 5 sterren hotel. TUI zelf geeft dit hotel een score van Turkije.

Waarom reizen met TUI?

Reizen met TUI is echt wel een goed idee! Alles wordt voor jou geregeld, zalig toch? Geen zorgen aan je hoofd om op reis te vertrekken. Het enige wat je uiteraard moet doen is de reis betalen. Maar daarna dus geen kopzorgen meer!

Het mooiste aan reizen met TUI is dat al hun hotels & vakanties geregeld getest worden. Voldoet het Lara Barut Collection hotel nog aan de strenge voorwaarden waaraan ze moeten voldoen? Kortom, als TUI zegt dat je bijvoorbeeld in een 2019-08-15 sterren hotel zit, dan mag je er echt zeker van zijn dat dit klopt.

De prijs voor 6 dagen in het Lara Barut Collection hotel komt gemiddeld uit op € 1299.00. Echter zijn er ook prijzen beschikbaar voor wie minder of meer dagen wenst te gaan. Alles hangt uiteraard af van de datum waarop je deze reis boekt. Dit kun je meteen bekijken door te klikken op de knop hieronder. Veel reisplezier in Lara!

Bekijk Vertrekdata & Prijzen »

Bekijk de prijzen hierboven

Extra informatie

Land

Stad

Regio

Voorbeeld Duur

Sterren

Verblijf

Voorbeeld Prijs