Las Aguilas – 4 – TUI Last Minute

Ga voor minstens 4 dagen op reis naar het mooie 8.5 in Tenerife. Geniet er van een 4 sterren verblijf in het Las Aguilas hotel.

Artikelnummer: 445e1050156c Categorie: Tag:

Beschrijving

Las Aguilas ligt op de top van een berg en biedt zo een van de mooiste uitzichten op de prachtige Orotava vallei, de Teide en de indrukwekkende kustlijn van Puerto de la Cruz. Hier verblijf je altijd in een suite met bubbelbad in de badkamer. De 10.000 m2 grote tuin is ideaal om volledig tot rust te komen. Op zo’n 10 minuten rijden vind je de mooie zwarte zandstranden en het centrum van Puerto de la Cruz. In dit hotel wordt onze service voorzien door een Engels-/Duitstalige host(ess).

Las Aguilas – 4 – Bezienwaardigheden

Een last minute naar Tenerife, Halfpension in 8.5 vinden wij persoonlijk een echte aanrader. Wie er naar toe gaat, gaat het best voor 4 dagen. Dan heb je de tijd om de regio te leren kennen en voldoende te ontspannen tussendoor. Gezellige restaurantjes, leuke straatjes, … voldoende wandelplezier!

Deze regio is ideaal voor wie nog zin heeft in een last minute.

Las Aguilas: Ideaal als last minute

In deze regio raden wij het volgende hotel met veel plezier aan: Las Aguilas. Dit TUI hotel wordt erg vaak gekozen door mensen die reizen met TUI. Het eten krijgt er een echt goede score. Ook de service en de vriendelijkheid van het personeel is er een enorme troef! Je kunt er genieten van . Kortom, Las Aguilas is een erg aantrekkelijk 4 sterren hotel. TUI zelf geeft dit hotel een score van Spanje.

Waarom reizen met TUI?

Reizen met TUI is echt wel een goed idee! Alles wordt voor jou geregeld, zalig toch? Geen zorgen aan je hoofd om op reis te vertrekken. Het enige wat je uiteraard moet doen is de reis betalen. Maar daarna dus geen kopzorgen meer!

Het mooiste aan reizen met TUI is dat al hun hotels & vakanties geregeld getest worden. Voldoet het Las Aguilas hotel nog aan de strenge voorwaarden waaraan ze moeten voldoen? Kortom, als TUI zegt dat je bijvoorbeeld in een 2018-01-31 sterren hotel zit, dan mag je er echt zeker van zijn dat dit klopt.

De prijs voor 4 dagen in het Las Aguilas hotel komt gemiddeld uit op € 419.00. Echter zijn er ook prijzen beschikbaar voor wie minder of meer dagen wenst te gaan. Alles hangt uiteraard af van de datum waarop je deze reis boekt. Dit kun je meteen bekijken door te klikken op de knop hieronder. Veel reisplezier in Puerto de la Cruz!

Bekijk Vertrekdata & Prijzen »

Bekijk de prijzen hierboven

Extra informatie

Land

Stad

Regio

Voorbeeld Duur

Sterren

Verblijf

Voorbeeld Prijs