Lti Dolce Vita Sunshine Resort – 12 – TUI Last Minute

Ga voor minstens 12 dagen op reis naar het mooie 8.3 in Varna – Goudkust. Geniet er van een 4 sterren verblijf in het Lti Dolce Vita Sunshine Resort hotel.

Artikelnummer: e7a29a17f714 Categorie: Tag:

Beschrijving

LTI Dolce Vita Sunshine Resort, hét adres voor wie wil genieten van een leuke vakantie aan de Bulgaarse Riviera. Gelegen in Golden Sands, een van de populairste badplaatsen van Bulgarije, is het ideaal voor een leuke strandvakantie met het gezin, met je partner of met vrienden. Relaxen in het spacentrum, languit genieten aan het zwembad, zonnebaden of talrijke watersporten beoefenen aan het lange fijnzandstrand,… En ’s avonds biedt Golden Sands je een levendig nachtleven met talrijke bars, restaurants en discotheken.

Lti Dolce Vita Sunshine Resort – 12 – Bezienwaardigheden

Een last minute naar Varna – Goudkust, All Inclusive in 8.3 vinden wij persoonlijk een echte aanrader. Wie er naar toe gaat, gaat het best voor 12 dagen. Dan heb je de tijd om de regio te leren kennen en voldoende te ontspannen tussendoor. Gezellige restaurantjes, leuke straatjes, … voldoende wandelplezier!

Deze regio is ideaal voor wie nog zin heeft in een last minute.

Lti Dolce Vita Sunshine Resort: Ideaal als last minute

In deze regio raden wij het volgende hotel met veel plezier aan: Lti Dolce Vita Sunshine Resort. Dit TUI hotel wordt erg vaak gekozen door mensen die reizen met TUI. Het eten krijgt er een echt goede score. Ook de service en de vriendelijkheid van het personeel is er een enorme troef! Je kunt er genieten van . Kortom, Lti Dolce Vita Sunshine Resort is een erg aantrekkelijk 4 sterren hotel. TUI zelf geeft dit hotel een score van Bulgarije.

Waarom reizen met TUI?

Reizen met TUI is echt wel een goed idee! Alles wordt voor jou geregeld, zalig toch? Geen zorgen aan je hoofd om op reis te vertrekken. Het enige wat je uiteraard moet doen is de reis betalen. Maar daarna dus geen kopzorgen meer!

Het mooiste aan reizen met TUI is dat al hun hotels & vakanties geregeld getest worden. Voldoet het Lti Dolce Vita Sunshine Resort hotel nog aan de strenge voorwaarden waaraan ze moeten voldoen? Kortom, als TUI zegt dat je bijvoorbeeld in een 2019-08-15 sterren hotel zit, dan mag je er echt zeker van zijn dat dit klopt.

De prijs voor 12 dagen in het Lti Dolce Vita Sunshine Resort hotel komt gemiddeld uit op € 1299.00. Echter zijn er ook prijzen beschikbaar voor wie minder of meer dagen wenst te gaan. Alles hangt uiteraard af van de datum waarop je deze reis boekt. Dit kun je meteen bekijken door te klikken op de knop hieronder. Veel reisplezier in Golden Sands!

Bekijk Vertrekdata & Prijzen »

Extra informatie

Land

Stad

Regio

Voorbeeld Duur

Sterren

Verblijf

Voorbeeld Prijs