Luxury Bahia Principe Bouganville – 8 – TUI Last Minute

Ga voor minstens 8 dagen op reis naar het mooie 8.9 in Punta Cana. Geniet er van een 5 sterren verblijf in het Luxury Bahia Principe Bouganville hotel.

Artikelnummer: 65cf25ef90de Categorie: Tag:

Beschrijving

Direct aan de schitterende baai van Bahía Santana, daar ligt dit recente hotel van de Bahia Principe keten. Dit ‘Adults Only’ hotel ligt naast het Bahia Principe La Romana resort, waar je van alle faciliteiten gebruik kan maken. Daarnaast is Luxury Bahia Principe Bouganville een hotel waar luxe, prachtige juniorsuites en pure rust centraal staan. Tijdens winter 2016/2017 werden er 169 juniorsuites, een extra zwembad, een 2e buffetrestaurant, een 6e à-la-carterestaurant en een nieuwe loungeruimte bijgebouwd. In dit hotel komt de host(ess) niet op bezoek, zij/hij blijft wel telefonisch bereikbaar gedurende heel je verblijf.

Luxury Bahia Principe Bouganville – 8 – Bezienwaardigheden

Een last minute naar Punta Cana, All Inclusive in 8.9 vinden wij persoonlijk een echte aanrader. Wie er naar toe gaat, gaat het best voor 8 dagen. Dan heb je de tijd om de regio te leren kennen en voldoende te ontspannen tussendoor. Gezellige restaurantjes, leuke straatjes, … voldoende wandelplezier!

Deze regio is ideaal voor wie nog zin heeft in een last minute.

Luxury Bahia Principe Bouganville: Ideaal als last minute

In deze regio raden wij het volgende hotel met veel plezier aan: Luxury Bahia Principe Bouganville. Dit TUI hotel wordt erg vaak gekozen door mensen die reizen met TUI. Het eten krijgt er een echt goede score. Ook de service en de vriendelijkheid van het personeel is er een enorme troef! Je kunt er genieten van . Kortom, Luxury Bahia Principe Bouganville is een erg aantrekkelijk 5 sterren hotel. TUI zelf geeft dit hotel een score van Dominicaanse Republiek.

Waarom reizen met TUI?

Reizen met TUI is echt wel een goed idee! Alles wordt voor jou geregeld, zalig toch? Geen zorgen aan je hoofd om op reis te vertrekken. Het enige wat je uiteraard moet doen is de reis betalen. Maar daarna dus geen kopzorgen meer!

Het mooiste aan reizen met TUI is dat al hun hotels & vakanties geregeld getest worden. Voldoet het Luxury Bahia Principe Bouganville hotel nog aan de strenge voorwaarden waaraan ze moeten voldoen? Kortom, als TUI zegt dat je bijvoorbeeld in een 2019-10-24 sterren hotel zit, dan mag je er echt zeker van zijn dat dit klopt.

De prijs voor 8 dagen in het Luxury Bahia Principe Bouganville hotel komt gemiddeld uit op € 1299.00. Echter zijn er ook prijzen beschikbaar voor wie minder of meer dagen wenst te gaan. Alles hangt uiteraard af van de datum waarop je deze reis boekt. Dit kun je meteen bekijken door te klikken op de knop hieronder. Veel reisplezier in Bahía Santana-San Pedro!

Bekijk Vertrekdata & Prijzen »

Extra informatie

Land

Stad

Regio

Voorbeeld Duur

Sterren

Verblijf

Voorbeeld Prijs