Mai Khao Lak Beach Resort & Spa – 10 – TUI Last Minute

Ga voor minstens 10 dagen op reis naar het mooie 8.6 in Phuket. Geniet er van een 4 sterren verblijf in het Mai Khao Lak Beach Resort & Spa hotel.

Artikelnummer: 87159df0dcd6 Categorie: Tag:

Beschrijving

Van de luxekamers en swim-upkamers tot de villa’s: alle kamers zijn er stijlvol ingericht en voorzien van alle comfort. Ben je een bezige bij, dan kan je gaan mountainbiken, kanoën of je uitleven op het tennisveld. Verdiep je ook eens in de Thaise keuken tijdens de kookles, of leer de kneepjes van het vak in het decoratief snijden van fruit en groente.

Mai Khao Lak Beach Resort & Spa – 10 – Bezienwaardigheden

Een last minute naar Phuket, Ontbijt in 8.6 vinden wij persoonlijk een echte aanrader. Wie er naar toe gaat, gaat het best voor 10 dagen. Dan heb je de tijd om de regio te leren kennen en voldoende te ontspannen tussendoor. Gezellige restaurantjes, leuke straatjes, … voldoende wandelplezier!

Deze regio is ideaal voor wie nog zin heeft in een last minute.

Mai Khao Lak Beach Resort & Spa: Ideaal als last minute

In deze regio raden wij het volgende hotel met veel plezier aan: Mai Khao Lak Beach Resort & Spa. Dit TUI hotel wordt erg vaak gekozen door mensen die reizen met TUI. Het eten krijgt er een echt goede score. Ook de service en de vriendelijkheid van het personeel is er een enorme troef! Je kunt er genieten van . Kortom, Mai Khao Lak Beach Resort & Spa is een erg aantrekkelijk 4 sterren hotel. TUI zelf geeft dit hotel een score van Thailand.

Waarom reizen met TUI?

Reizen met TUI is echt wel een goed idee! Alles wordt voor jou geregeld, zalig toch? Geen zorgen aan je hoofd om op reis te vertrekken. Het enige wat je uiteraard moet doen is de reis betalen. Maar daarna dus geen kopzorgen meer!

Het mooiste aan reizen met TUI is dat al hun hotels & vakanties geregeld getest worden. Voldoet het Mai Khao Lak Beach Resort & Spa hotel nog aan de strenge voorwaarden waaraan ze moeten voldoen? Kortom, als TUI zegt dat je bijvoorbeeld in een 2019-09-19 sterren hotel zit, dan mag je er echt zeker van zijn dat dit klopt.

De prijs voor 10 dagen in het Mai Khao Lak Beach Resort & Spa hotel komt gemiddeld uit op € 1299.00. Echter zijn er ook prijzen beschikbaar voor wie minder of meer dagen wenst te gaan. Alles hangt uiteraard af van de datum waarop je deze reis boekt. Dit kun je meteen bekijken door te klikken op de knop hieronder. Veel reisplezier in Khao Lak!

Bekijk Vertrekdata & Prijzen »

Bekijk de prijzen hierboven

Extra informatie

Land

Stad

Regio

Voorbeeld Duur

Sterren

Verblijf

Voorbeeld Prijs