Med Playa Holiday Club San Eloy – Spanje – TUI Citytrip & Autovakanties

Ga voor minstens Spanje dagen op reis naar het mooie in . Geniet er van een sterren verblijf in het Med Playa Holiday Club San Eloy hotel.

Artikelnummer: 5662a9826d64 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

De club is zo goed als volledig ommuurd, zodat kinderen er veilig kunnen spelen. De meeste activiteiten en de animatie vinden plaats op het binnenplein. Ook ’s avonds is er gevarieerde animatie. Kortom, uitermate geschikt voor een vakantie met het hele gezin! Zwembaden, ligweides en een deel van de kamers werden in de winter 17/18 volledig gerenoveerd. De nieuwe kamers hebben geen keuken, zijn daardoor ruimer en hebben een fris en modern design.

Med Playa Holiday Club San Eloy – Spanje – Bezienwaardigheden

Een last minute naar , in vinden wij persoonlijk een echte aanrader. Wie er naar toe gaat, gaat het best voor Spanje dagen. Dan heb je de tijd om de regio te leren kennen en voldoende te ontspannen tussendoor. Gezellige restaurantjes, leuke straatjes, … voldoende wandelplezier!

Deze regio is ideaal als autovakantie of voor wie op citytrip wenst te gaan

Med Playa Holiday Club San Eloy: Ideaal voor een citytrip of autovakantie

In deze regio raden wij het volgende hotel met veel plezier aan: Med Playa Holiday Club San Eloy. Dit TUI hotel wordt erg vaak gekozen door mensen die reizen met TUI. Het eten krijgt er een echt goede score. Ook de service en de vriendelijkheid van het personeel is er een enorme troef! Je kunt er genieten van . Kortom, Med Playa Holiday Club San Eloy is een erg aantrekkelijk sterren hotel. TUI zelf geeft dit hotel een score van .

Waarom reizen met TUI?

Reizen met TUI is echt wel een goed idee! Alles wordt voor jou geregeld, zalig toch? Geen zorgen aan je hoofd om op reis te vertrekken. Het enige wat je uiteraard moet doen is de reis betalen. Maar daarna dus geen kopzorgen meer!

Het mooiste aan reizen met TUI is dat al hun hotels & vakanties geregeld getest worden. Voldoet het Med Playa Holiday Club San Eloy hotel nog aan de strenge voorwaarden waaraan ze moeten voldoen? Kortom, als TUI zegt dat je bijvoorbeeld in een 2 sterren hotel zit, dan mag je er echt zeker van zijn dat dit klopt.

De prijs voor Spanje dagen in het Med Playa Holiday Club San Eloy hotel komt gemiddeld uit op € 0.00. Echter zijn er ook prijzen beschikbaar voor wie minder of meer dagen wenst te gaan. Alles hangt uiteraard af van de datum waarop je deze reis boekt. Dit kun je meteen bekijken door te klikken op de knop hieronder. Veel reisplezier in !

Bekijk Vertrekdata & Prijzen »

Extra informatie

Voorbeeld Duur

Voorbeeld Prijs