Novotel Bali Benoa – Bali – TUI Last Minute

Ga voor minstens 9 dagen op reis naar het mooie in Bali. Geniet er van een 4 sterren verblijf in het Novotel Bali Benoa hotel.

Artikelnummer: 31e1e2efdea2 Categorie: Tag:

Beschrijving

Een cocktail in de bar, een pizza aan het strand of health food aan het zwembad. Fitnessen, zwemmen of naar de wellness. In Novotel Bali Benoa doe je dit allemaal in de serene sfeer die Bali zo typeert. De vier sterren van dit resort vind je terug in je luxueuze badkamer, in de comfortabele ligzetels, in het uitgebreide ontbijtbuffet en in de glimlach van het personeel. Onthaasten is hier het motto!

Novotel Bali Benoa – Bali – Bezienwaardigheden

Een last minute naar Bali, Ontbijt in vinden wij persoonlijk een echte aanrader. Wie er naar toe gaat, gaat het best voor 9 dagen. Dan heb je de tijd om de regio te leren kennen en voldoende te ontspannen tussendoor. Gezellige restaurantjes, leuke straatjes, … voldoende wandelplezier!

Deze regio is ideaal voor wie nog zin heeft in een last minute.

Novotel Bali Benoa: Ideaal als last minute

In deze regio raden wij het volgende hotel met veel plezier aan: Novotel Bali Benoa. Dit TUI hotel wordt erg vaak gekozen door mensen die reizen met TUI. Het eten krijgt er een echt goede score. Ook de service en de vriendelijkheid van het personeel is er een enorme troef! Je kunt er genieten van . Kortom, Novotel Bali Benoa is een erg aantrekkelijk 4 sterren hotel. TUI zelf geeft dit hotel een score van Indonesië.

Waarom reizen met TUI?

Reizen met TUI is echt wel een goed idee! Alles wordt voor jou geregeld, zalig toch? Geen zorgen aan je hoofd om op reis te vertrekken. Het enige wat je uiteraard moet doen is de reis betalen. Maar daarna dus geen kopzorgen meer!

Het mooiste aan reizen met TUI is dat al hun hotels & vakanties geregeld getest worden. Voldoet het Novotel Bali Benoa hotel nog aan de strenge voorwaarden waaraan ze moeten voldoen? Kortom, als TUI zegt dat je bijvoorbeeld in een 4 sterren hotel zit, dan mag je er echt zeker van zijn dat dit klopt.

De prijs voor 9 dagen in het Novotel Bali Benoa hotel komt gemiddeld uit op € 899.00. Echter zijn er ook prijzen beschikbaar voor wie minder of meer dagen wenst te gaan. Alles hangt uiteraard af van de datum waarop je deze reis boekt. Dit kun je meteen bekijken door te klikken op de knop hieronder. Veel reisplezier in Benoa!

Bekijk Vertrekdata & Prijzen »

Bekijk de prijzen hierboven

Extra informatie

Land

Regio

Voorbeeld Duur

Sterren

Verblijf

Voorbeeld Prijs