Ocean Blue & Sand – 9 – TUI Last Minute

Ga voor minstens 9 dagen op reis naar het mooie 9.0 in Punta Cana. Geniet er van een 5 sterren verblijf in het Ocean Blue & Sand hotel.

Artikelnummer: 0d8f8313c83e Categorie: Tag:

Beschrijving

In dit aangename hotel zou je alleen al voor de verzorgde en lekkere buffetten jaar na jaar terug willen komen. Maar ga zeker eens naar een van de leuk ingerichte à-la-carterestaurants. Dankzij de ruime keuze kan je hier gerechten proeven uit alle hoeken van de wereld. Een aanrader voor zowel koppels als gezinnen met kinderen!

Ocean Blue & Sand – 9 – Bezienwaardigheden

Een last minute naar Punta Cana, All Inclusive in 9.0 vinden wij persoonlijk een echte aanrader. Wie er naar toe gaat, gaat het best voor 9 dagen. Dan heb je de tijd om de regio te leren kennen en voldoende te ontspannen tussendoor. Gezellige restaurantjes, leuke straatjes, … voldoende wandelplezier!

Deze regio is ideaal voor wie nog zin heeft in een last minute.

Ocean Blue & Sand: Ideaal als last minute

In deze regio raden wij het volgende hotel met veel plezier aan: Ocean Blue & Sand. Dit TUI hotel wordt erg vaak gekozen door mensen die reizen met TUI. Het eten krijgt er een echt goede score. Ook de service en de vriendelijkheid van het personeel is er een enorme troef! Je kunt er genieten van . Kortom, Ocean Blue & Sand is een erg aantrekkelijk 5 sterren hotel. TUI zelf geeft dit hotel een score van Dominicaanse Republiek.

Waarom reizen met TUI?

Reizen met TUI is echt wel een goed idee! Alles wordt voor jou geregeld, zalig toch? Geen zorgen aan je hoofd om op reis te vertrekken. Het enige wat je uiteraard moet doen is de reis betalen. Maar daarna dus geen kopzorgen meer!

Het mooiste aan reizen met TUI is dat al hun hotels & vakanties geregeld getest worden. Voldoet het Ocean Blue & Sand hotel nog aan de strenge voorwaarden waaraan ze moeten voldoen? Kortom, als TUI zegt dat je bijvoorbeeld in een 2019-10-15 sterren hotel zit, dan mag je er echt zeker van zijn dat dit klopt.

De prijs voor 9 dagen in het Ocean Blue & Sand hotel komt gemiddeld uit op € 1299.00. Echter zijn er ook prijzen beschikbaar voor wie minder of meer dagen wenst te gaan. Alles hangt uiteraard af van de datum waarop je deze reis boekt. Dit kun je meteen bekijken door te klikken op de knop hieronder. Veel reisplezier in Bavaro!

Bekijk Vertrekdata & Prijzen »

Bekijk de prijzen hierboven

Extra informatie

Land

Stad

Regio

Voorbeeld Duur

Sterren

Verblijf

Voorbeeld Prijs