Olhuveli Beach & Spa Resort – 10 – TUI Last Minute

Ga voor minstens 10 dagen op reis naar het mooie in Malé. Geniet er van een 4 sterren verblijf in het Olhuveli Beach & Spa Resort hotel.

Artikelnummer: 2d821f9d210b Categorie: Tag:

Beschrijving

Vakantie in de Malediven is: helemaal niets moeten, maar van alles mogen en nog het liefst in stijl! Ga kitesurfen, windsurfen, jetskiën… of zit je liever wat te turen naar het vissendéfilé onder water? De All In neemt je mee op snorkelsafari of sunset cruise en laat je de schoonheid van het eiland zien. Elk restaurant staat hier op een piëdestal, sommige zelfs letterlijk als een paalwoning in zee! De villa’s waar je verblijft zijn zalig luxueus. En dan is er nog dat andere genot: het spacentrum! Hier geniet je honderuit, zoveel is zeker.

Olhuveli Beach & Spa Resort – 10 – Bezienwaardigheden

Een last minute naar Malé, All Inclusive in vinden wij persoonlijk een echte aanrader. Wie er naar toe gaat, gaat het best voor 10 dagen. Dan heb je de tijd om de regio te leren kennen en voldoende te ontspannen tussendoor. Gezellige restaurantjes, leuke straatjes, … voldoende wandelplezier!

Deze regio is ideaal voor wie nog zin heeft in een last minute.

Olhuveli Beach & Spa Resort: Ideaal als last minute

In deze regio raden wij het volgende hotel met veel plezier aan: Olhuveli Beach & Spa Resort. Dit TUI hotel wordt erg vaak gekozen door mensen die reizen met TUI. Het eten krijgt er een echt goede score. Ook de service en de vriendelijkheid van het personeel is er een enorme troef! Je kunt er genieten van . Kortom, Olhuveli Beach & Spa Resort is een erg aantrekkelijk 4 sterren hotel. TUI zelf geeft dit hotel een score van Malediven.

Waarom reizen met TUI?

Reizen met TUI is echt wel een goed idee! Alles wordt voor jou geregeld, zalig toch? Geen zorgen aan je hoofd om op reis te vertrekken. Het enige wat je uiteraard moet doen is de reis betalen. Maar daarna dus geen kopzorgen meer!

Het mooiste aan reizen met TUI is dat al hun hotels & vakanties geregeld getest worden. Voldoet het Olhuveli Beach & Spa Resort hotel nog aan de strenge voorwaarden waaraan ze moeten voldoen? Kortom, als TUI zegt dat je bijvoorbeeld in een 2018-03-18 sterren hotel zit, dan mag je er echt zeker van zijn dat dit klopt.

De prijs voor 10 dagen in het Olhuveli Beach & Spa Resort hotel komt gemiddeld uit op € 3069.00. Echter zijn er ook prijzen beschikbaar voor wie minder of meer dagen wenst te gaan. Alles hangt uiteraard af van de datum waarop je deze reis boekt. Dit kun je meteen bekijken door te klikken op de knop hieronder. Veel reisplezier in Zuid Malé Atol!

Bekijk Vertrekdata & Prijzen »

Bekijk de prijzen hierboven

Extra informatie

Land

Regio

Voorbeeld Duur

Sterren

Verblijf

Voorbeeld Prijs