Palas – 14 – TUI Last Minute

Ga voor minstens 14 dagen op reis naar het mooie 8.3 in Montenegro – Tivat. Geniet er van een 4 sterren verblijf in het Palas hotel.

Artikelnummer: 878afc3a94e8 Categorie: Tag:

Beschrijving

Hotel Palas ligt direct aan het strand in Petrovac en is omgeven door olijf- en sinaasappelbomen, ideaal om gezellig rond te kuieren. Het restaurant serveert streekgerechten en internationale specialiteiten, er is dus voor elk wat wils. Geniet volop vanop het terras van het restaurant van een adembenemend zeezicht.

Palas – 14 – Bezienwaardigheden

Een last minute naar Montenegro – Tivat, Halfpension in 8.3 vinden wij persoonlijk een echte aanrader. Wie er naar toe gaat, gaat het best voor 14 dagen. Dan heb je de tijd om de regio te leren kennen en voldoende te ontspannen tussendoor. Gezellige restaurantjes, leuke straatjes, … voldoende wandelplezier!

Deze regio is ideaal voor wie nog zin heeft in een last minute.

Palas: Ideaal als last minute

In deze regio raden wij het volgende hotel met veel plezier aan: Palas. Dit TUI hotel wordt erg vaak gekozen door mensen die reizen met TUI. Het eten krijgt er een echt goede score. Ook de service en de vriendelijkheid van het personeel is er een enorme troef! Je kunt er genieten van . Kortom, Palas is een erg aantrekkelijk 4 sterren hotel. TUI zelf geeft dit hotel een score van Montenegro.

Waarom reizen met TUI?

Reizen met TUI is echt wel een goed idee! Alles wordt voor jou geregeld, zalig toch? Geen zorgen aan je hoofd om op reis te vertrekken. Het enige wat je uiteraard moet doen is de reis betalen. Maar daarna dus geen kopzorgen meer!

Het mooiste aan reizen met TUI is dat al hun hotels & vakanties geregeld getest worden. Voldoet het Palas hotel nog aan de strenge voorwaarden waaraan ze moeten voldoen? Kortom, als TUI zegt dat je bijvoorbeeld in een 2019-08-19 sterren hotel zit, dan mag je er echt zeker van zijn dat dit klopt.

De prijs voor 14 dagen in het Palas hotel komt gemiddeld uit op € 1299.00. Echter zijn er ook prijzen beschikbaar voor wie minder of meer dagen wenst te gaan. Alles hangt uiteraard af van de datum waarop je deze reis boekt. Dit kun je meteen bekijken door te klikken op de knop hieronder. Veel reisplezier in Petrovac!

Bekijk Vertrekdata & Prijzen »

Extra informatie

Land

Stad

Regio

Voorbeeld Duur

Sterren

Verblijf

Voorbeeld Prijs