Pestana Cr7 Funchal – 14 – TUI Last Minute

Ga voor minstens 14 dagen op reis naar het mooie 9.0 in Madeira. Geniet er van een 4 sterren verblijf in het Pestana Cr7 Funchal hotel.

Artikelnummer: 349f8e8088df Categorie: Tag:

Beschrijving

Cristiano Ronaldo’s eerste lifestyle hotel opent zijn deuren in zijn hometown Funchal. Madeira’s nieuwste hotspot Pestana CR7 telt aangename lifestyle kamers die je bereikt na een wandelingetje door de met grastapijt bevloerde gangen. Feesten kan je zowel indoor als outdoor: met je eigen gestreamde muziek of misschien laat je liever de DJ op het dakterras je ritme bepalen ? Het off-side dakterras met roodbetegelde infinity pool biedt een schitterend zicht over Funchal en de cruiseschepen in de haven. De loungebar- restaurant-club is een multifunctionele gastronomische ruimte in loftstijl met een open keuken. Fast food zal je hier niet aantreffen, wel fancy food en gezonde slaatjes waarbij regionale produkten zorgen voor een unieke smaakbeleving. Ook bij het ontbijt vind je de beste superfoods en smoothies die je dag meteen een superboost geven. In de superuitgeruste open-air gym kan je het beste van jezelf naar boven halen met het door Cristiano Ronaldo zelf ontworpen trainingsprogramma. Bovendien kan je als hotelgast gratis het CR7 Museum bezoeken dat zich bij het hotel bevindt.

Pestana Cr7 Funchal – 14 – Bezienwaardigheden

Een last minute naar Madeira, Ontbijt in 9.0 vinden wij persoonlijk een echte aanrader. Wie er naar toe gaat, gaat het best voor 14 dagen. Dan heb je de tijd om de regio te leren kennen en voldoende te ontspannen tussendoor. Gezellige restaurantjes, leuke straatjes, … voldoende wandelplezier!

Deze regio is ideaal voor wie nog zin heeft in een last minute.

Pestana Cr7 Funchal: Ideaal als last minute

In deze regio raden wij het volgende hotel met veel plezier aan: Pestana Cr7 Funchal. Dit TUI hotel wordt erg vaak gekozen door mensen die reizen met TUI. Het eten krijgt er een echt goede score. Ook de service en de vriendelijkheid van het personeel is er een enorme troef! Je kunt er genieten van . Kortom, Pestana Cr7 Funchal is een erg aantrekkelijk 4 sterren hotel. TUI zelf geeft dit hotel een score van Portugal.

Waarom reizen met TUI?

Reizen met TUI is echt wel een goed idee! Alles wordt voor jou geregeld, zalig toch? Geen zorgen aan je hoofd om op reis te vertrekken. Het enige wat je uiteraard moet doen is de reis betalen. Maar daarna dus geen kopzorgen meer!

Het mooiste aan reizen met TUI is dat al hun hotels & vakanties geregeld getest worden. Voldoet het Pestana Cr7 Funchal hotel nog aan de strenge voorwaarden waaraan ze moeten voldoen? Kortom, als TUI zegt dat je bijvoorbeeld in een 2018-01-13 sterren hotel zit, dan mag je er echt zeker van zijn dat dit klopt.

De prijs voor 14 dagen in het Pestana Cr7 Funchal hotel komt gemiddeld uit op € 1099.00. Echter zijn er ook prijzen beschikbaar voor wie minder of meer dagen wenst te gaan. Alles hangt uiteraard af van de datum waarop je deze reis boekt. Dit kun je meteen bekijken door te klikken op de knop hieronder. Veel reisplezier in Funchal!

Bekijk Vertrekdata & Prijzen »

Bekijk de prijzen hierboven

Extra informatie

Land

Stad

Regio

Voorbeeld Duur

Sterren

Verblijf

Voorbeeld Prijs