Piolets Park & Spa – Andorra – TUI Citytrip & Autovakanties

Ga voor minstens Andorra dagen op reis naar het mooie in . Geniet er van een sterren verblijf in het Piolets Park & Spa hotel.

Artikelnummer: a646a8ba0917 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Mooi en modern hotel dat zeker in de smaak zal vallen. Alle kamers werden ondertussen heel mooi gerenoveerd in een warme bergstijl met veel hout! Geniet ook van de wellnesszone na een dagje skiën!

Piolets Park & Spa – Andorra – Bezienwaardigheden

Een last minute naar , in vinden wij persoonlijk een echte aanrader. Wie er naar toe gaat, gaat het best voor Andorra dagen. Dan heb je de tijd om de regio te leren kennen en voldoende te ontspannen tussendoor. Gezellige restaurantjes, leuke straatjes, … voldoende wandelplezier!

Deze regio is ideaal als autovakantie of voor wie op citytrip wenst te gaan

Piolets Park & Spa: Ideaal voor een citytrip of autovakantie

In deze regio raden wij het volgende hotel met veel plezier aan: Piolets Park & Spa. Dit TUI hotel wordt erg vaak gekozen door mensen die reizen met TUI. Het eten krijgt er een echt goede score. Ook de service en de vriendelijkheid van het personeel is er een enorme troef! Je kunt er genieten van . Kortom, Piolets Park & Spa is een erg aantrekkelijk sterren hotel. TUI zelf geeft dit hotel een score van .

Waarom reizen met TUI?

Reizen met TUI is echt wel een goed idee! Alles wordt voor jou geregeld, zalig toch? Geen zorgen aan je hoofd om op reis te vertrekken. Het enige wat je uiteraard moet doen is de reis betalen. Maar daarna dus geen kopzorgen meer!

Het mooiste aan reizen met TUI is dat al hun hotels & vakanties geregeld getest worden. Voldoet het Piolets Park & Spa hotel nog aan de strenge voorwaarden waaraan ze moeten voldoen? Kortom, als TUI zegt dat je bijvoorbeeld in een 4 sterren hotel zit, dan mag je er echt zeker van zijn dat dit klopt.

De prijs voor Andorra dagen in het Piolets Park & Spa hotel komt gemiddeld uit op € 0.00. Echter zijn er ook prijzen beschikbaar voor wie minder of meer dagen wenst te gaan. Alles hangt uiteraard af van de datum waarop je deze reis boekt. Dit kun je meteen bekijken door te klikken op de knop hieronder. Veel reisplezier in !

Bekijk Vertrekdata & Prijzen »

Extra informatie

Voorbeeld Duur

Voorbeeld Prijs