Platinum Yucatan Princess All Suites & Spa Resort – 7 – TUI Last Minute

Ga voor minstens 7 dagen op reis naar het mooie 8.9 in Cancun. Geniet er van een 5 sterren verblijf in het Platinum Yucatan Princess All Suites & Spa Resort hotel.

Artikelnummer: 572df1059832 Categorie: Tag:

Beschrijving

De hemel aan de Caribische zee. Zo kan je dit recente Adults Only resort in het hartje van de Riviera Maya het beste beschrijven. De schitterende locatie, de moderne luxe, de comfortabele kamers, een brede waaier aan faciliteiten en het heerlijke gevoel van rust zorgen ervoor dat dit resort perfect is voor koppels die op zoek zijn naar een romantische vakantie. Als gast in dit hotel kan je ook gebruik maken van de faciliteiten van de hotels Grand Riviera Princess en Grand Sunset Princess (behalve van het Family-gedeelte, het Platinum-gedeelte en de villa’s).

Platinum Yucatan Princess All Suites & Spa Resort – 7 – Bezienwaardigheden

Een last minute naar Cancun, All Inclusive in 8.9 vinden wij persoonlijk een echte aanrader. Wie er naar toe gaat, gaat het best voor 7 dagen. Dan heb je de tijd om de regio te leren kennen en voldoende te ontspannen tussendoor. Gezellige restaurantjes, leuke straatjes, … voldoende wandelplezier!

Deze regio is ideaal voor wie nog zin heeft in een last minute.

Platinum Yucatan Princess All Suites & Spa Resort: Ideaal als last minute

In deze regio raden wij het volgende hotel met veel plezier aan: Platinum Yucatan Princess All Suites & Spa Resort. Dit TUI hotel wordt erg vaak gekozen door mensen die reizen met TUI. Het eten krijgt er een echt goede score. Ook de service en de vriendelijkheid van het personeel is er een enorme troef! Je kunt er genieten van . Kortom, Platinum Yucatan Princess All Suites & Spa Resort is een erg aantrekkelijk 5 sterren hotel. TUI zelf geeft dit hotel een score van Mexico.

Waarom reizen met TUI?

Reizen met TUI is echt wel een goed idee! Alles wordt voor jou geregeld, zalig toch? Geen zorgen aan je hoofd om op reis te vertrekken. Het enige wat je uiteraard moet doen is de reis betalen. Maar daarna dus geen kopzorgen meer!

Het mooiste aan reizen met TUI is dat al hun hotels & vakanties geregeld getest worden. Voldoet het Platinum Yucatan Princess All Suites & Spa Resort hotel nog aan de strenge voorwaarden waaraan ze moeten voldoen? Kortom, als TUI zegt dat je bijvoorbeeld in een 2017-12-15 sterren hotel zit, dan mag je er echt zeker van zijn dat dit klopt.

De prijs voor 7 dagen in het Platinum Yucatan Princess All Suites & Spa Resort hotel komt gemiddeld uit op € 1369.00. Echter zijn er ook prijzen beschikbaar voor wie minder of meer dagen wenst te gaan. Alles hangt uiteraard af van de datum waarop je deze reis boekt. Dit kun je meteen bekijken door te klikken op de knop hieronder. Veel reisplezier in Riviera Maya!

Bekijk Vertrekdata & Prijzen »

Bekijk de prijzen hierboven

Extra informatie

Land

Stad

Regio

Voorbeeld Duur

Sterren

Verblijf

Voorbeeld Prijs