Queenspark Le Jardin Resort – 11 – TUI Last Minute

Ga voor minstens 11 dagen op reis naar het mooie 8.4 in Turkse Riviera – Antalya. Geniet er van een 5 sterren verblijf in het Queenspark Le Jardin Resort hotel.

Artikelnummer: 8eafcde359d5 Categorie: Tag:

Beschrijving

Queenspark Le Jardin Resort heeft zijn naam niet gestolen, want het ligt in een fleurige tuin, die zich uitstrekt tot aan het strand. In de hoofdstraat van Kiris, die vlakbij ligt, vind je tal van winkeltjes en terrasjes.

Queenspark Le Jardin Resort – 11 – Bezienwaardigheden

Een last minute naar Turkse Riviera – Antalya, All Inclusive in 8.4 vinden wij persoonlijk een echte aanrader. Wie er naar toe gaat, gaat het best voor 11 dagen. Dan heb je de tijd om de regio te leren kennen en voldoende te ontspannen tussendoor. Gezellige restaurantjes, leuke straatjes, … voldoende wandelplezier!

Deze regio is ideaal voor wie nog zin heeft in een last minute.

Queenspark Le Jardin Resort: Ideaal als last minute

In deze regio raden wij het volgende hotel met veel plezier aan: Queenspark Le Jardin Resort. Dit TUI hotel wordt erg vaak gekozen door mensen die reizen met TUI. Het eten krijgt er een echt goede score. Ook de service en de vriendelijkheid van het personeel is er een enorme troef! Je kunt er genieten van . Kortom, Queenspark Le Jardin Resort is een erg aantrekkelijk 5 sterren hotel. TUI zelf geeft dit hotel een score van Turkije.

Waarom reizen met TUI?

Reizen met TUI is echt wel een goed idee! Alles wordt voor jou geregeld, zalig toch? Geen zorgen aan je hoofd om op reis te vertrekken. Het enige wat je uiteraard moet doen is de reis betalen. Maar daarna dus geen kopzorgen meer!

Het mooiste aan reizen met TUI is dat al hun hotels & vakanties geregeld getest worden. Voldoet het Queenspark Le Jardin Resort hotel nog aan de strenge voorwaarden waaraan ze moeten voldoen? Kortom, als TUI zegt dat je bijvoorbeeld in een 2019-08-01 sterren hotel zit, dan mag je er echt zeker van zijn dat dit klopt.

De prijs voor 11 dagen in het Queenspark Le Jardin Resort hotel komt gemiddeld uit op € 1299.00. Echter zijn er ook prijzen beschikbaar voor wie minder of meer dagen wenst te gaan. Alles hangt uiteraard af van de datum waarop je deze reis boekt. Dit kun je meteen bekijken door te klikken op de knop hieronder. Veel reisplezier in Kemer-Kiris!

Bekijk Vertrekdata & Prijzen »

Bekijk de prijzen hierboven

Extra informatie

Land

Stad

Regio

Voorbeeld Duur

Sterren

Verblijf

Voorbeeld Prijs