Rh Corona Del Mar – 14 – TUI Last Minute

Ga voor minstens 14 dagen op reis naar het mooie 8.8 in Costa Blanca. Geniet er van een 4 sterren verblijf in het Rh Corona Del Mar hotel.

Artikelnummer: 556f391937df Categorie: Tag:

Beschrijving

Hotel Corona Del Mar ligt vlak bij het Poniente-strand, op wandelafstand van winkeltjes, bars en het oude centrum. De nette kamers, lekkere maaltijden en de vriendelijke service zorgen ervoor dat je hier zorgeloos kan genieten van je vakantie! Voor wellness en spa is het goed uitgeruste healthcentrum de place to be.

Rh Corona Del Mar – 14 – Bezienwaardigheden

Een last minute naar Costa Blanca, Halfpension in 8.8 vinden wij persoonlijk een echte aanrader. Wie er naar toe gaat, gaat het best voor 14 dagen. Dan heb je de tijd om de regio te leren kennen en voldoende te ontspannen tussendoor. Gezellige restaurantjes, leuke straatjes, … voldoende wandelplezier!

Deze regio is ideaal voor wie nog zin heeft in een last minute.

Rh Corona Del Mar: Ideaal als last minute

In deze regio raden wij het volgende hotel met veel plezier aan: Rh Corona Del Mar. Dit TUI hotel wordt erg vaak gekozen door mensen die reizen met TUI. Het eten krijgt er een echt goede score. Ook de service en de vriendelijkheid van het personeel is er een enorme troef! Je kunt er genieten van . Kortom, Rh Corona Del Mar is een erg aantrekkelijk 4 sterren hotel. TUI zelf geeft dit hotel een score van Spanje.

Waarom reizen met TUI?

Reizen met TUI is echt wel een goed idee! Alles wordt voor jou geregeld, zalig toch? Geen zorgen aan je hoofd om op reis te vertrekken. Het enige wat je uiteraard moet doen is de reis betalen. Maar daarna dus geen kopzorgen meer!

Het mooiste aan reizen met TUI is dat al hun hotels & vakanties geregeld getest worden. Voldoet het Rh Corona Del Mar hotel nog aan de strenge voorwaarden waaraan ze moeten voldoen? Kortom, als TUI zegt dat je bijvoorbeeld in een 2019-08-31 sterren hotel zit, dan mag je er echt zeker van zijn dat dit klopt.

De prijs voor 14 dagen in het Rh Corona Del Mar hotel komt gemiddeld uit op € 1299.00. Echter zijn er ook prijzen beschikbaar voor wie minder of meer dagen wenst te gaan. Alles hangt uiteraard af van de datum waarop je deze reis boekt. Dit kun je meteen bekijken door te klikken op de knop hieronder. Veel reisplezier in Benidorm!

Bekijk Vertrekdata & Prijzen »

Extra informatie

Land

Stad

Regio

Voorbeeld Duur

Sterren

Verblijf

Voorbeeld Prijs