Riu Astoria – 12 – TUI Last Minute

Ga voor minstens 12 dagen op reis naar het mooie 8.3 in Varna – Goudkust. Geniet er van een 4 sterren verblijf in het Riu Astoria hotel.

Artikelnummer: aba2b11d01c3 Categorie: Tag:

Beschrijving

Riu Astoria is het nieuwste pareltje in Bulgarije van de RIU-keten. Dankzij zijn topligging doe jij deze vakantie waar je jou het beste bij voelt: een wandeling aan de boulevard, het strand of gewoon lekker languit in de ligzetel relaxen aan het zwembad. Natuurlijk geniet je hier ook van de alomgekende RIU-service. Ook de all inclusive-formule is niet mis! Hier vind je alles wat je van een leuke vakantie kan verwachten.

Riu Astoria – 12 – Bezienwaardigheden

Een last minute naar Varna – Goudkust, All Inclusive in 8.3 vinden wij persoonlijk een echte aanrader. Wie er naar toe gaat, gaat het best voor 12 dagen. Dan heb je de tijd om de regio te leren kennen en voldoende te ontspannen tussendoor. Gezellige restaurantjes, leuke straatjes, … voldoende wandelplezier!

Deze regio is ideaal voor wie nog zin heeft in een last minute.

Riu Astoria: Ideaal als last minute

In deze regio raden wij het volgende hotel met veel plezier aan: Riu Astoria. Dit TUI hotel wordt erg vaak gekozen door mensen die reizen met TUI. Het eten krijgt er een echt goede score. Ook de service en de vriendelijkheid van het personeel is er een enorme troef! Je kunt er genieten van . Kortom, Riu Astoria is een erg aantrekkelijk 4 sterren hotel. TUI zelf geeft dit hotel een score van Bulgarije.

Waarom reizen met TUI?

Reizen met TUI is echt wel een goed idee! Alles wordt voor jou geregeld, zalig toch? Geen zorgen aan je hoofd om op reis te vertrekken. Het enige wat je uiteraard moet doen is de reis betalen. Maar daarna dus geen kopzorgen meer!

Het mooiste aan reizen met TUI is dat al hun hotels & vakanties geregeld getest worden. Voldoet het Riu Astoria hotel nog aan de strenge voorwaarden waaraan ze moeten voldoen? Kortom, als TUI zegt dat je bijvoorbeeld in een 2019-08-08 sterren hotel zit, dan mag je er echt zeker van zijn dat dit klopt.

De prijs voor 12 dagen in het Riu Astoria hotel komt gemiddeld uit op € 1299.00. Echter zijn er ook prijzen beschikbaar voor wie minder of meer dagen wenst te gaan. Alles hangt uiteraard af van de datum waarop je deze reis boekt. Dit kun je meteen bekijken door te klikken op de knop hieronder. Veel reisplezier in Golden Sands!

Bekijk Vertrekdata & Prijzen »

Extra informatie

Land

Stad

Regio

Voorbeeld Duur

Sterren

Verblijf

Voorbeeld Prijs