Riu Palace Tropical Bay – 10 – TUI Last Minute

Ga voor minstens 10 dagen op reis naar het mooie 8.5 in Montego Bay. Geniet er van een 5 sterren verblijf in het Riu Palace Tropical Bay hotel.

Artikelnummer: be336fabd873 Categorie: Tag:

Beschrijving

Riu Palace Tropical Bay vlijt zich neer aan het schitterende zandstrand van Negril, dat gekend is om zijn adembenemende zonsondergangen. De Victoriaanse stijl, de persoonlijke service en de verzorgde All Inclusive-formule maken van Riu Palace Tropical Bay een uitstekend vakantieoord. Hier beleef je het eiland van de dolce vita, rasta’s en reggae in een kader van luxe en comfort.

Riu Palace Tropical Bay – 10 – Bezienwaardigheden

Een last minute naar Montego Bay, All Inclusive in 8.5 vinden wij persoonlijk een echte aanrader. Wie er naar toe gaat, gaat het best voor 10 dagen. Dan heb je de tijd om de regio te leren kennen en voldoende te ontspannen tussendoor. Gezellige restaurantjes, leuke straatjes, … voldoende wandelplezier!

Deze regio is ideaal voor wie nog zin heeft in een last minute.

Riu Palace Tropical Bay: Ideaal als last minute

In deze regio raden wij het volgende hotel met veel plezier aan: Riu Palace Tropical Bay. Dit TUI hotel wordt erg vaak gekozen door mensen die reizen met TUI. Het eten krijgt er een echt goede score. Ook de service en de vriendelijkheid van het personeel is er een enorme troef! Je kunt er genieten van . Kortom, Riu Palace Tropical Bay is een erg aantrekkelijk 5 sterren hotel. TUI zelf geeft dit hotel een score van Jamaica.

Waarom reizen met TUI?

Reizen met TUI is echt wel een goed idee! Alles wordt voor jou geregeld, zalig toch? Geen zorgen aan je hoofd om op reis te vertrekken. Het enige wat je uiteraard moet doen is de reis betalen. Maar daarna dus geen kopzorgen meer!

Het mooiste aan reizen met TUI is dat al hun hotels & vakanties geregeld getest worden. Voldoet het Riu Palace Tropical Bay hotel nog aan de strenge voorwaarden waaraan ze moeten voldoen? Kortom, als TUI zegt dat je bijvoorbeeld in een 2017-11-12 sterren hotel zit, dan mag je er echt zeker van zijn dat dit klopt.

De prijs voor 10 dagen in het Riu Palace Tropical Bay hotel komt gemiddeld uit op € 1499.00. Echter zijn er ook prijzen beschikbaar voor wie minder of meer dagen wenst te gaan. Alles hangt uiteraard af van de datum waarop je deze reis boekt. Dit kun je meteen bekijken door te klikken op de knop hieronder. Veel reisplezier in Negril!

Bekijk Vertrekdata & Prijzen »

Bekijk de prijzen hierboven

Extra informatie

Land

Stad

Regio

Voorbeeld Duur

Sterren

Verblijf

Voorbeeld Prijs