Riu Sri Lanka – 7 – TUI Last Minute

Ga voor minstens 7 dagen op reis naar het mooie 9.7 in Sri Lanka. Geniet er van een 5 sterren verblijf in het Riu Sri Lanka hotel.

Artikelnummer: 94778b74bc99 Categorie: Tag:

Beschrijving

Riu Sri Lanka is de nieuwste aanwinst van de RIU-keten en meteen ook het allereerste RIU-hotel op Sri Lanka. Het is mooi gelegen aan het strand in Ahungalla. In de zomer van 2016 opende het hotel z’n deuren en pakt het uit met een uitgebreide All In-formule, waar dranken en snacks 24/24u. inbegrepen zijn. Je kan kiezen uit juniorsuites, suites en familiesuites, die stuk voor stuk met alle nodige comfort uitgerust zijn. Een aanrader!

Riu Sri Lanka – 7 – Bezienwaardigheden

Een last minute naar Sri Lanka, All Inclusive in 9.7 vinden wij persoonlijk een echte aanrader. Wie er naar toe gaat, gaat het best voor 7 dagen. Dan heb je de tijd om de regio te leren kennen en voldoende te ontspannen tussendoor. Gezellige restaurantjes, leuke straatjes, … voldoende wandelplezier!

Deze regio is ideaal voor wie nog zin heeft in een last minute.

Riu Sri Lanka: Ideaal als last minute

In deze regio raden wij het volgende hotel met veel plezier aan: Riu Sri Lanka. Dit TUI hotel wordt erg vaak gekozen door mensen die reizen met TUI. Het eten krijgt er een echt goede score. Ook de service en de vriendelijkheid van het personeel is er een enorme troef! Je kunt er genieten van . Kortom, Riu Sri Lanka is een erg aantrekkelijk 5 sterren hotel. TUI zelf geeft dit hotel een score van Sri Lanka.

Waarom reizen met TUI?

Reizen met TUI is echt wel een goed idee! Alles wordt voor jou geregeld, zalig toch? Geen zorgen aan je hoofd om op reis te vertrekken. Het enige wat je uiteraard moet doen is de reis betalen. Maar daarna dus geen kopzorgen meer!

Het mooiste aan reizen met TUI is dat al hun hotels & vakanties geregeld getest worden. Voldoet het Riu Sri Lanka hotel nog aan de strenge voorwaarden waaraan ze moeten voldoen? Kortom, als TUI zegt dat je bijvoorbeeld in een 2018-01-07 sterren hotel zit, dan mag je er echt zeker van zijn dat dit klopt.

De prijs voor 7 dagen in het Riu Sri Lanka hotel komt gemiddeld uit op € 1499.00. Echter zijn er ook prijzen beschikbaar voor wie minder of meer dagen wenst te gaan. Alles hangt uiteraard af van de datum waarop je deze reis boekt. Dit kun je meteen bekijken door te klikken op de knop hieronder. Veel reisplezier in Ahungalla!

Bekijk Vertrekdata & Prijzen »

Bekijk de prijzen hierboven

Extra informatie

Land

Stad

Regio

Voorbeeld Duur

Sterren

Verblijf

Voorbeeld Prijs