Royal Hideaway Corales Beach – 5 – TUI Last Minute

Ga voor minstens 5 dagen op reis naar het mooie 9.2 in Tenerife. Geniet er van een 5 sterren verblijf in het Royal Hideaway Corales Beach hotel.

Artikelnummer: fdf1bc5669e8 Categorie: Tag:

Beschrijving

Het recente Royal Hideaway Corales Beach opende zijn deuren in februari 2018. Elke kamer van dit imposante gebouw heeft zicht op zee, het strand is dan ook niet veraf. In restaurant ‘Maresía’ is het al helemaal genieten, bij sterrenchefs Jonathan en Juan Carlos Padrón die er de meest hoogstaande gerechten op je bord toveren. Royal Hideaway Corales Beach is het Adults Only-gedeelte van het resort, dat uit twee delen bestaat. Je kan gebruik maken van de faciliteiten van het zusterhotel Royal Hideaway Corales Suites.

Royal Hideaway Corales Beach – 5 – Bezienwaardigheden

Een last minute naar Tenerife, Ontbijt in 9.2 vinden wij persoonlijk een echte aanrader. Wie er naar toe gaat, gaat het best voor 5 dagen. Dan heb je de tijd om de regio te leren kennen en voldoende te ontspannen tussendoor. Gezellige restaurantjes, leuke straatjes, … voldoende wandelplezier!

Deze regio is ideaal voor wie nog zin heeft in een last minute.

Royal Hideaway Corales Beach: Ideaal als last minute

In deze regio raden wij het volgende hotel met veel plezier aan: Royal Hideaway Corales Beach. Dit TUI hotel wordt erg vaak gekozen door mensen die reizen met TUI. Het eten krijgt er een echt goede score. Ook de service en de vriendelijkheid van het personeel is er een enorme troef! Je kunt er genieten van . Kortom, Royal Hideaway Corales Beach is een erg aantrekkelijk 5 sterren hotel. TUI zelf geeft dit hotel een score van Spanje.

Waarom reizen met TUI?

Reizen met TUI is echt wel een goed idee! Alles wordt voor jou geregeld, zalig toch? Geen zorgen aan je hoofd om op reis te vertrekken. Het enige wat je uiteraard moet doen is de reis betalen. Maar daarna dus geen kopzorgen meer!

Het mooiste aan reizen met TUI is dat al hun hotels & vakanties geregeld getest worden. Voldoet het Royal Hideaway Corales Beach hotel nog aan de strenge voorwaarden waaraan ze moeten voldoen? Kortom, als TUI zegt dat je bijvoorbeeld in een 2019-10-16 sterren hotel zit, dan mag je er echt zeker van zijn dat dit klopt.

De prijs voor 5 dagen in het Royal Hideaway Corales Beach hotel komt gemiddeld uit op € 1299.00. Echter zijn er ook prijzen beschikbaar voor wie minder of meer dagen wenst te gaan. Alles hangt uiteraard af van de datum waarop je deze reis boekt. Dit kun je meteen bekijken door te klikken op de knop hieronder. Veel reisplezier in Costa Adeje!

Bekijk Vertrekdata & Prijzen »

Bekijk de prijzen hierboven

Extra informatie

Land

Stad

Regio

Voorbeeld Duur

Sterren

Verblijf

Voorbeeld Prijs