Sheraton Jumeirah Beach Resort – Tui Last Minutes

1442,00

Artikelnummer: 27285 Categorie:

Beschrijving

Boek een last minute reis naar Sheraton Jumeirah Beach Resort gelegen in Dubai, Dubai/Abu Dhabi in . Dit is een 5-sterrenhotel. Een vliegvakantie die TUI aanbiedt en die echt wel aan te raden is.

Sheraton Jumeirah Beach Resort

Een prachtige tropische tuin met 200 palmbomen direct aan het strand met de bruisende boulevard The Walk in de achtertuin. Dat is Sheraton Jumeirah in een notendop. Het hotel en de tuinen zijn een oase van rust in de metropool Dubai. Tel daar de uitstekende service en culinaire faciliteiten bij op en je kunt niet anders concluderen dan dat dit hotel een prima uitvalsbasis is om deze wereldstad te verkennen.
BEKIJK DIT HOTEL »

TUI Last Minutes & Vliegvakanties

TUI behoort tot dezelfde groep als Sunjets en was vroeger beter bekend onder de naam Jetair. Wie reeds met TUI gereisd heeft weet dat deze reisorganisatie garant staat voor kwaliteit! Wie wil reizen zonder zorgen is aan het juiste adres bij hen. TUI biedt vliegvakanties aan voordelige prijzen. Deze worden steeds gescreend door het TUI personeel alvorens ze deze hotels aanbieden op hun website.

Sheraton Jumeirah Beach Resort is een erg populair TUI Last Minute hotel. Wacht dus niet en boek meteen dit hotel.

BEKIJK DE LAST MINUTES VAN DIT HOTEL »

Bekijk de prijzen hierboven

Extra informatie

Land

Regio

Stad