Sol Costa Atlantis Tenerife – Tui Last Minutes

889,00

Artikelnummer: 02883 Categorie:

Beschrijving

Boek een last minute reis naar Sol Costa Atlantis Tenerife gelegen in Puerto de la Cruz, Tenerife in . Dit is een 4-sterrenhotel. Een vliegvakantie die TUI aanbiedt en die echt wel aan te raden is.

Sol Costa Atlantis Tenerife

In het noorden van Tenerife vind je in Puerto de la Cruz dit prachtige hotel, ideaal voor wie zowel wil genieten van de stad als van de lokale stranden. Het ligt direct aan de promenade, vlak bij het zwarte zandstrand, het zwemparadijs ‘Lago Martiánez en gezellige restaurants, bars en cafés. Topper van dit hotel is het spacentrum op de 14e verdieping met een prachtige glazen koepel en een spectaculair uitzicht op de zee en de Teide. Een aanrader! In dit hotel wordt onze service voorzien door een Engels-/Duitstalige host(ess).
BEKIJK DIT HOTEL »

TUI Last Minutes & Vliegvakanties

TUI behoort tot dezelfde groep als Sunjets en was vroeger beter bekend onder de naam Jetair. Wie reeds met TUI gereisd heeft weet dat deze reisorganisatie garant staat voor kwaliteit! Wie wil reizen zonder zorgen is aan het juiste adres bij hen. TUI biedt vliegvakanties aan voordelige prijzen. Deze worden steeds gescreend door het TUI personeel alvorens ze deze hotels aanbieden op hun website.

Sol Costa Atlantis Tenerife is een erg populair TUI Last Minute hotel. Wacht dus niet en boek meteen dit hotel.

BEKIJK DE LAST MINUTES VAN DIT HOTEL »

Bekijk de prijzen hierboven

Extra informatie

Land

Regio

Stad