Splashworld Coral Sea Waterworld – 7 – TUI Last Minute

Ga voor minstens 7 dagen op reis naar het mooie 7.9 in Sharm El Sheikh. Geniet er van een 4 sterren verblijf in het Splashworld Coral Sea Waterworld hotel.

Artikelnummer: c63858b17de9 Categorie: Tag:

Beschrijving

Duik naar beneden in de razendsnelle glijbanen, slinger door de kronkelglijbanen en spring mee in het golfslagbad. Ook voor de kleintjes is waterplezier verzekerd. De afwisselende keuken, het vriendelijke personeel en de mooie ligging in een tuin onmiddellijk aan het strand maken je vakantie zalig zorgeloos.

Splashworld Coral Sea Waterworld – 7 – Bezienwaardigheden

Een last minute naar Sharm El Sheikh, All Inclusive in 7.9 vinden wij persoonlijk een echte aanrader. Wie er naar toe gaat, gaat het best voor 7 dagen. Dan heb je de tijd om de regio te leren kennen en voldoende te ontspannen tussendoor. Gezellige restaurantjes, leuke straatjes, … voldoende wandelplezier!

Deze regio is ideaal voor wie nog zin heeft in een last minute.

Splashworld Coral Sea Waterworld: Ideaal als last minute

In deze regio raden wij het volgende hotel met veel plezier aan: Splashworld Coral Sea Waterworld. Dit TUI hotel wordt erg vaak gekozen door mensen die reizen met TUI. Het eten krijgt er een echt goede score. Ook de service en de vriendelijkheid van het personeel is er een enorme troef! Je kunt er genieten van . Kortom, Splashworld Coral Sea Waterworld is een erg aantrekkelijk 4 sterren hotel. TUI zelf geeft dit hotel een score van Egypte.

Waarom reizen met TUI?

Reizen met TUI is echt wel een goed idee! Alles wordt voor jou geregeld, zalig toch? Geen zorgen aan je hoofd om op reis te vertrekken. Het enige wat je uiteraard moet doen is de reis betalen. Maar daarna dus geen kopzorgen meer!

Het mooiste aan reizen met TUI is dat al hun hotels & vakanties geregeld getest worden. Voldoet het Splashworld Coral Sea Waterworld hotel nog aan de strenge voorwaarden waaraan ze moeten voldoen? Kortom, als TUI zegt dat je bijvoorbeeld in een 2017-12-02 sterren hotel zit, dan mag je er echt zeker van zijn dat dit klopt.

De prijs voor 7 dagen in het Splashworld Coral Sea Waterworld hotel komt gemiddeld uit op € 579.00. Echter zijn er ook prijzen beschikbaar voor wie minder of meer dagen wenst te gaan. Alles hangt uiteraard af van de datum waarop je deze reis boekt. Dit kun je meteen bekijken door te klikken op de knop hieronder. Veel reisplezier in Nabq Bay!

Bekijk Vertrekdata & Prijzen »

Bekijk de prijzen hierboven

Extra informatie

Land

Stad

Regio

Voorbeeld Duur

Sterren

Verblijf

Voorbeeld Prijs