Splashworld Jaz Makadi Aquaviva – Hurghada – TUI Last Minute

Ga voor minstens 14 dagen op reis naar het mooie 9.1 in Hurghada. Geniet er van een 5 sterren verblijf in het Splashworld Jaz Makadi Aquaviva hotel.

Artikelnummer: 1951434fd86f Categorie: Tag:

Beschrijving

Dit pareltje van de Jaz-keten ligt in het vakantieoord Madinat Makadi, waar je alle faciliteiten voor een geslaagde vakantie aan je voeten hebt. Met stip op één: het spetterende aquapark! Maar ook het hotel zelf weet je te verwennen. Wat dacht je van een privéstrand met huisrif om in te snorkelen?

Splashworld Jaz Makadi Aquaviva – Hurghada – Bezienwaardigheden

Een last minute naar Hurghada, All Inclusive in 9.1 vinden wij persoonlijk een echte aanrader. Wie er naar toe gaat, gaat het best voor 14 dagen. Dan heb je de tijd om de regio te leren kennen en voldoende te ontspannen tussendoor. Gezellige restaurantjes, leuke straatjes, … voldoende wandelplezier!

Deze regio is ideaal voor wie nog zin heeft in een last minute.

Splashworld Jaz Makadi Aquaviva: Ideaal als last minute

In deze regio raden wij het volgende hotel met veel plezier aan: Splashworld Jaz Makadi Aquaviva. Dit TUI hotel wordt erg vaak gekozen door mensen die reizen met TUI. Het eten krijgt er een echt goede score. Ook de service en de vriendelijkheid van het personeel is er een enorme troef! Je kunt er genieten van . Kortom, Splashworld Jaz Makadi Aquaviva is een erg aantrekkelijk 5 sterren hotel. TUI zelf geeft dit hotel een score van Egypte.

Waarom reizen met TUI?

Reizen met TUI is echt wel een goed idee! Alles wordt voor jou geregeld, zalig toch? Geen zorgen aan je hoofd om op reis te vertrekken. Het enige wat je uiteraard moet doen is de reis betalen. Maar daarna dus geen kopzorgen meer!

Het mooiste aan reizen met TUI is dat al hun hotels & vakanties geregeld getest worden. Voldoet het Splashworld Jaz Makadi Aquaviva hotel nog aan de strenge voorwaarden waaraan ze moeten voldoen? Kortom, als TUI zegt dat je bijvoorbeeld in een 5 sterren hotel zit, dan mag je er echt zeker van zijn dat dit klopt.

De prijs voor 14 dagen in het Splashworld Jaz Makadi Aquaviva hotel komt gemiddeld uit op € 1689.00. Echter zijn er ook prijzen beschikbaar voor wie minder of meer dagen wenst te gaan. Alles hangt uiteraard af van de datum waarop je deze reis boekt. Dit kun je meteen bekijken door te klikken op de knop hieronder. Veel reisplezier in Makadi Bay!

Bekijk Vertrekdata & Prijzen »

Extra informatie

Land

Stad

Regio

Voorbeeld Duur

Sterren

Verblijf

Voorbeeld Prijs