SPLASHWORLD Memories Splash – Tui Last Minutes

1568,00

Artikelnummer: 09458 Categorie:

Beschrijving

Boek een last minute reis naar SPLASHWORLD Memories Splash gelegen in Bavaro, Punta Cana in . Dit is een 4-sterrenhotel. Een vliegvakantie die TUI aanbiedt en die echt wel aan te raden is.

SPLASHWORLD Memories Splash

SPLASHWORLD Memories Splash ligt op wandelafstand van het schitterende strand van Bavaro en is uitermate geschikt voor families. Het aanbod aan restaurants en bars is ruimer dan ruim en zorgt voor voldoende variatie. Maar de absolute topper van dit resort is toch wel het aquapark. Avontuur en waterpret verzekerd in dit glijbaanparadijs! Je kan ook gebruikmaken van enkele bars, restaurants en het spacentrum van hotel Royalton Punta Cana Resort & Casino, waarachter hotel Memories Splash gelegen is.
BEKIJK DIT HOTEL »

TUI Last Minutes & Vliegvakanties

TUI behoort tot dezelfde groep als Sunjets en was vroeger beter bekend onder de naam Jetair. Wie reeds met TUI gereisd heeft weet dat deze reisorganisatie garant staat voor kwaliteit! Wie wil reizen zonder zorgen is aan het juiste adres bij hen. TUI biedt vliegvakanties aan voordelige prijzen. Deze worden steeds gescreend door het TUI personeel alvorens ze deze hotels aanbieden op hun website.

SPLASHWORLD Memories Splash is een erg populair TUI Last Minute hotel. Wacht dus niet en boek meteen dit hotel.

BEKIJK DE LAST MINUTES VAN DIT HOTEL »

Extra informatie

Land

Regio

Stad