Suite Hotel Atlantis Fuerteventura Resort – 7 – TUI Last Minute

Ga voor minstens 7 dagen op reis naar het mooie 8.8 in Fuerteventura. Geniet er van een 4 sterren verblijf in het Suite Hotel Atlantis Fuerteventura Resort hotel.

Artikelnummer: e91068fff3d7 Categorie: Tag:

Beschrijving

Dit All Inclusive resort is een aanrader voor jong, oud, singles, koppels, gezinnen met kinderen, sportliefhebbers… iedereen komt hier aan zijn trekken. Dankzij de talrijke sporten zal je je geen moment vervelen. En de kinderen kunnen naar hartelust ravotten in de miniclub die opgedeeld is in verschillende leeftijdsgroepen. Dit complex ligt in een 65.000 m2 groot domein met een weelderige beplanting. Wil je dus eventjes in alle rust ontspannen, dan behoort ook dit tot de mogelijkheden. Er is bovendien een exclusieve zone ‘Premium Club’ speciaal gereserveerd voor volwassenen vanaf 16 jaar!

Suite Hotel Atlantis Fuerteventura Resort – 7 – Bezienwaardigheden

Een last minute naar Fuerteventura, All Inclusive in 8.8 vinden wij persoonlijk een echte aanrader. Wie er naar toe gaat, gaat het best voor 7 dagen. Dan heb je de tijd om de regio te leren kennen en voldoende te ontspannen tussendoor. Gezellige restaurantjes, leuke straatjes, … voldoende wandelplezier!

Deze regio is ideaal voor wie nog zin heeft in een last minute.

Suite Hotel Atlantis Fuerteventura Resort: Ideaal als last minute

In deze regio raden wij het volgende hotel met veel plezier aan: Suite Hotel Atlantis Fuerteventura Resort. Dit TUI hotel wordt erg vaak gekozen door mensen die reizen met TUI. Het eten krijgt er een echt goede score. Ook de service en de vriendelijkheid van het personeel is er een enorme troef! Je kunt er genieten van . Kortom, Suite Hotel Atlantis Fuerteventura Resort is een erg aantrekkelijk 4 sterren hotel. TUI zelf geeft dit hotel een score van Spanje.

Waarom reizen met TUI?

Reizen met TUI is echt wel een goed idee! Alles wordt voor jou geregeld, zalig toch? Geen zorgen aan je hoofd om op reis te vertrekken. Het enige wat je uiteraard moet doen is de reis betalen. Maar daarna dus geen kopzorgen meer!

Het mooiste aan reizen met TUI is dat al hun hotels & vakanties geregeld getest worden. Voldoet het Suite Hotel Atlantis Fuerteventura Resort hotel nog aan de strenge voorwaarden waaraan ze moeten voldoen? Kortom, als TUI zegt dat je bijvoorbeeld in een 2019-08-17 sterren hotel zit, dan mag je er echt zeker van zijn dat dit klopt.

De prijs voor 7 dagen in het Suite Hotel Atlantis Fuerteventura Resort hotel komt gemiddeld uit op € 1299.00. Echter zijn er ook prijzen beschikbaar voor wie minder of meer dagen wenst te gaan. Alles hangt uiteraard af van de datum waarop je deze reis boekt. Dit kun je meteen bekijken door te klikken op de knop hieronder. Veel reisplezier in Corralejo!

Bekijk Vertrekdata & Prijzen »

Extra informatie

Land

Stad

Regio

Voorbeeld Duur

Sterren

Verblijf

Voorbeeld Prijs