Sun Palace Albir – 3 – TUI Last Minute

Ga voor minstens 3 dagen op reis naar het mooie 8.0 in Costa Blanca. Geniet er van een 4 sterren verblijf in het Sun Palace Albir hotel.

Artikelnummer: d56b9fc4b0f1 Categorie: Tag:

Beschrijving

Waw, het zicht op de baai en de bergen is ronduit schitterend! Hier kom je tot rust, zoveel is zeker. Zin in verwennerij? Het spacentrum heeft van alles in petto, of je nu zin hebt in een bubbelbadje, sauna, massage of Turks bad. De kamers zijn verzorgd en de service is opperbest. Het hotel ligt op een heuvel en is daarom moeilijker toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn.

Sun Palace Albir – 3 – Bezienwaardigheden

Een last minute naar Costa Blanca, All Inclusive in 8.0 vinden wij persoonlijk een echte aanrader. Wie er naar toe gaat, gaat het best voor 3 dagen. Dan heb je de tijd om de regio te leren kennen en voldoende te ontspannen tussendoor. Gezellige restaurantjes, leuke straatjes, … voldoende wandelplezier!

Deze regio is ideaal voor wie nog zin heeft in een last minute.

Sun Palace Albir: Ideaal als last minute

In deze regio raden wij het volgende hotel met veel plezier aan: Sun Palace Albir. Dit TUI hotel wordt erg vaak gekozen door mensen die reizen met TUI. Het eten krijgt er een echt goede score. Ook de service en de vriendelijkheid van het personeel is er een enorme troef! Je kunt er genieten van . Kortom, Sun Palace Albir is een erg aantrekkelijk 4 sterren hotel. TUI zelf geeft dit hotel een score van Spanje.

Waarom reizen met TUI?

Reizen met TUI is echt wel een goed idee! Alles wordt voor jou geregeld, zalig toch? Geen zorgen aan je hoofd om op reis te vertrekken. Het enige wat je uiteraard moet doen is de reis betalen. Maar daarna dus geen kopzorgen meer!

Het mooiste aan reizen met TUI is dat al hun hotels & vakanties geregeld getest worden. Voldoet het Sun Palace Albir hotel nog aan de strenge voorwaarden waaraan ze moeten voldoen? Kortom, als TUI zegt dat je bijvoorbeeld in een 2017-11-19 sterren hotel zit, dan mag je er echt zeker van zijn dat dit klopt.

De prijs voor 3 dagen in het Sun Palace Albir hotel komt gemiddeld uit op € 299.00. Echter zijn er ook prijzen beschikbaar voor wie minder of meer dagen wenst te gaan. Alles hangt uiteraard af van de datum waarop je deze reis boekt. Dit kun je meteen bekijken door te klikken op de knop hieronder. Veel reisplezier in Albir!

Bekijk Vertrekdata & Prijzen »

Bekijk de prijzen hierboven

Extra informatie

Land

Stad

Regio

Voorbeeld Duur

Sterren

Verblijf

Voorbeeld Prijs