SUNEOCLUB Cavo D’Oro – Tui Last Minutes

0,00

Artikelnummer: 10235 Categorie:

Beschrijving

Boek een last minute reis naar SUNEOCLUB Cavo D’Oro gelegen in Kalamaki, Zakynthos in . Dit is een 3-sterrenhotel. Een vliegvakantie die TUI aanbiedt en die echt wel aan te raden is.

SUNEOCLUB Cavo D’Oro

SUNEOCLUB Cavo D’Oro is dankzij z’n kleinschalig karakter en kalme ligging uitstekend geschikt voor een vakantie in alle rust. Het strand, dat vlakbij ligt, is het grootste strand op het eiland en wereldbekend omwille van de Caretta Caretta zeeschildpadden die er komen broeden. Bovendien loopt het langzaam af in zee, waardoor het veilig is voor kinderen. Het hotel werd volledig gerenoveerd tijdens de winter van 2015/16.
BEKIJK DIT HOTEL »

TUI Last Minutes & Vliegvakanties

TUI behoort tot dezelfde groep als Sunjets en was vroeger beter bekend onder de naam Jetair. Wie reeds met TUI gereisd heeft weet dat deze reisorganisatie garant staat voor kwaliteit! Wie wil reizen zonder zorgen is aan het juiste adres bij hen. TUI biedt vliegvakanties aan voordelige prijzen. Deze worden steeds gescreend door het TUI personeel alvorens ze deze hotels aanbieden op hun website.

SUNEOCLUB Cavo D’Oro is een erg populair TUI Last Minute hotel. Wacht dus niet en boek meteen dit hotel.

BEKIJK DE LAST MINUTES VAN DIT HOTEL »

Bekijk de prijzen hierboven

Extra informatie

Land

Regio

Stad