Suneoclub Chrissi Amoudia – 11 – TUI Last Minute

Ga voor minstens 11 dagen op reis naar het mooie 8.5 in Kreta-Heraklion. Geniet er van een 4 sterren verblijf in het Suneoclub Chrissi Amoudia hotel.

Artikelnummer: 845375903f6d Categorie: Tag:

Beschrijving

Beleef een zonnige en zorgeloze vakantie in de familievriendelijke SUNEOCLUB Chrissi Amoudia. Dit eenvoudige hotel biedt alles voor een comfortabele All Inclusive vakantie. Elke dag is er sport, spel en animatie voor groot en klein. En ’s avonds geniet je van een heerlijk ‘wereldbuffet’ met gerechten uit alle windstreken. Heb je een bungalowkamer geboekt? Dan slaap je in de parkachtige tuin, tussen de bougainvilles en palmbomen. In het laagseizoen is dit hotel zeker ook geschikt voor volwassenen. Het is bovendien een goede uitvalsbasis om de vele bezienswaardigheden op Kreta te ontdekken.

Ontdek SUNEOCLUB.

Suneoclub Chrissi Amoudia – 11 – Bezienwaardigheden

Een last minute naar Kreta-Heraklion, All Inclusive in 8.5 vinden wij persoonlijk een echte aanrader. Wie er naar toe gaat, gaat het best voor 11 dagen. Dan heb je de tijd om de regio te leren kennen en voldoende te ontspannen tussendoor. Gezellige restaurantjes, leuke straatjes, … voldoende wandelplezier!

Deze regio is ideaal voor wie nog zin heeft in een last minute.

Suneoclub Chrissi Amoudia: Ideaal als last minute

In deze regio raden wij het volgende hotel met veel plezier aan: Suneoclub Chrissi Amoudia. Dit TUI hotel wordt erg vaak gekozen door mensen die reizen met TUI. Het eten krijgt er een echt goede score. Ook de service en de vriendelijkheid van het personeel is er een enorme troef! Je kunt er genieten van . Kortom, Suneoclub Chrissi Amoudia is een erg aantrekkelijk 4 sterren hotel. TUI zelf geeft dit hotel een score van Griekenland.

Waarom reizen met TUI?

Reizen met TUI is echt wel een goed idee! Alles wordt voor jou geregeld, zalig toch? Geen zorgen aan je hoofd om op reis te vertrekken. Het enige wat je uiteraard moet doen is de reis betalen. Maar daarna dus geen kopzorgen meer!

Het mooiste aan reizen met TUI is dat al hun hotels & vakanties geregeld getest worden. Voldoet het Suneoclub Chrissi Amoudia hotel nog aan de strenge voorwaarden waaraan ze moeten voldoen? Kortom, als TUI zegt dat je bijvoorbeeld in een 2019-08-02 sterren hotel zit, dan mag je er echt zeker van zijn dat dit klopt.

De prijs voor 11 dagen in het Suneoclub Chrissi Amoudia hotel komt gemiddeld uit op € 1299.00. Echter zijn er ook prijzen beschikbaar voor wie minder of meer dagen wenst te gaan. Alles hangt uiteraard af van de datum waarop je deze reis boekt. Dit kun je meteen bekijken door te klikken op de knop hieronder. Veel reisplezier in Anissaras!

Bekijk Vertrekdata & Prijzen »

Extra informatie

Land

Stad

Regio

Voorbeeld Duur

Sterren

Verblijf

Voorbeeld Prijs