SUNEOCLUB Serenity Bay Beach Club – Tui Last Minutes

685,00

Artikelnummer: 13651 Categorie:

Beschrijving

Boek een last minute reis naar SUNEOCLUB Serenity Bay Beach Club gelegen in Tzarevo, Burgas in . Dit is een 4-sterrenhotel. Een vliegvakantie die TUI aanbiedt en die echt wel aan te raden is.

SUNEOCLUB Serenity Bay Beach Club

In de ruime studio’s en appartementen voelen zich vooral gezinnen thuis. Dit hotel, rustig gelegen aan een breed zandstrand, biedt tal van sportmogelijkheden aan om je eens goed uit te leven. Zowel kinderen als volwassenen genieten er ook van leuke animatie. Dat dit hotel bovendien scherp geprijsd is, is mooi meegenomen! Er is geen Nederlandstalige host(ess) aanwezig in dit hotel, je kunt wel terecht bij de TUI host(ess) die Engels en Duits praat.
BEKIJK DIT HOTEL »

TUI Last Minutes & Vliegvakanties

TUI behoort tot dezelfde groep als Sunjets en was vroeger beter bekend onder de naam Jetair. Wie reeds met TUI gereisd heeft weet dat deze reisorganisatie garant staat voor kwaliteit! Wie wil reizen zonder zorgen is aan het juiste adres bij hen. TUI biedt vliegvakanties aan voordelige prijzen. Deze worden steeds gescreend door het TUI personeel alvorens ze deze hotels aanbieden op hun website.

SUNEOCLUB Serenity Bay Beach Club is een erg populair TUI Last Minute hotel. Wacht dus niet en boek meteen dit hotel.

BEKIJK DE LAST MINUTES VAN DIT HOTEL »

Bekijk de prijzen hierboven

Extra informatie

Land

Regio

Stad