Suneoclub Villa Dorada – 13 – TUI Last Minute

Ga voor minstens 13 dagen op reis naar het mooie 8.3 in Costa Dorada. Geniet er van een 3 sterren verblijf in het Suneoclub Villa Dorada hotel.

Artikelnummer: ab817c9349cf Categorie: Tag:

Beschrijving

Dit famlilievriendelijke hotel heeft een centrale ligging op korte wandelafstand van het strand en het centrum. Leuk om weten is dat ook het themapark PortAventura verrassend dichtbij ligt! De kamers zijn netjes en hebben heerlijke grote bedden. De All Inclusive verwent je met lekkere buffetten, tussendoortjes om van te smullen en een flinke portie animatie!

Ontdek SUNEOCLUB.

Suneoclub Villa Dorada – 13 – Bezienwaardigheden

Een last minute naar Costa Dorada, All Inclusive in 8.3 vinden wij persoonlijk een echte aanrader. Wie er naar toe gaat, gaat het best voor 13 dagen. Dan heb je de tijd om de regio te leren kennen en voldoende te ontspannen tussendoor. Gezellige restaurantjes, leuke straatjes, … voldoende wandelplezier!

Deze regio is ideaal voor wie nog zin heeft in een last minute.

Suneoclub Villa Dorada: Ideaal als last minute

In deze regio raden wij het volgende hotel met veel plezier aan: Suneoclub Villa Dorada. Dit TUI hotel wordt erg vaak gekozen door mensen die reizen met TUI. Het eten krijgt er een echt goede score. Ook de service en de vriendelijkheid van het personeel is er een enorme troef! Je kunt er genieten van . Kortom, Suneoclub Villa Dorada is een erg aantrekkelijk 3 sterren hotel. TUI zelf geeft dit hotel een score van Spanje.

Waarom reizen met TUI?

Reizen met TUI is echt wel een goed idee! Alles wordt voor jou geregeld, zalig toch? Geen zorgen aan je hoofd om op reis te vertrekken. Het enige wat je uiteraard moet doen is de reis betalen. Maar daarna dus geen kopzorgen meer!

Het mooiste aan reizen met TUI is dat al hun hotels & vakanties geregeld getest worden. Voldoet het Suneoclub Villa Dorada hotel nog aan de strenge voorwaarden waaraan ze moeten voldoen? Kortom, als TUI zegt dat je bijvoorbeeld in een 2019-08-18 sterren hotel zit, dan mag je er echt zeker van zijn dat dit klopt.

De prijs voor 13 dagen in het Suneoclub Villa Dorada hotel komt gemiddeld uit op € 1299.00. Echter zijn er ook prijzen beschikbaar voor wie minder of meer dagen wenst te gaan. Alles hangt uiteraard af van de datum waarop je deze reis boekt. Dit kun je meteen bekijken door te klikken op de knop hieronder. Veel reisplezier in Salou!

Bekijk Vertrekdata & Prijzen »

Extra informatie

Land

Stad

Regio

Voorbeeld Duur

Sterren

Verblijf

Voorbeeld Prijs