Tamarijn Aruba All Inclusive – Tui Last Minutes

2195,00

Artikelnummer: 25072 Categorie:

Beschrijving

Boek een last minute reis naar Tamarijn Aruba All Inclusive gelegen in Druif Beach, Aruba in . Dit is een 4-sterrenhotel. Een vliegvakantie die TUI aanbiedt en die echt wel aan te raden is.

Tamarijn Aruba All Inclusive

Een vakantie in Tamarijn Aruba All Inclusive is er een om nooit meer te vergeten! Geniet er met volle teugen van de goedgevulde All In en de kamers aan het strand met frontaal zeezicht. Dankzij de gedeelde All In met hotel Divi Aruba All Inclusive heb je de keuze uit maar liefst 10 restaurants, buffet of à la carte. Je mag dus ook gebruik maken van alle andere faciliteiten in het zusterhotel. Ben je sportief aangelegd, ga dan zeker eens langs in het Divi Winds Sports Center, want je kan er fitnessen, een rots beklimmen en enkele watersporten beoefenen. Ook op wandelafstand: het Alhambra Casino, de place to be om de avond in stijl af te sluiten.
BEKIJK DIT HOTEL »

TUI Last Minutes & Vliegvakanties

TUI behoort tot dezelfde groep als Sunjets en was vroeger beter bekend onder de naam Jetair. Wie reeds met TUI gereisd heeft weet dat deze reisorganisatie garant staat voor kwaliteit! Wie wil reizen zonder zorgen is aan het juiste adres bij hen. TUI biedt vliegvakanties aan voordelige prijzen. Deze worden steeds gescreend door het TUI personeel alvorens ze deze hotels aanbieden op hun website.

Tamarijn Aruba All Inclusive is een erg populair TUI Last Minute hotel. Wacht dus niet en boek meteen dit hotel.

BEKIJK DE LAST MINUTES VAN DIT HOTEL »

Bekijk de prijzen hierboven

Extra informatie

Land

Regio

Stad