The Beach Cabanas – Sri Lanka – TUI Last Minute

Ga voor minstens 7 dagen op reis naar het mooie in Sri Lanka. Geniet er van een 4 sterren verblijf in het The Beach Cabanas hotel.

Artikelnummer: 3ffd71f587fd Categorie: Tag:

Beschrijving

In The Beach Cabanas ligt het strand vlak aan je voeten. Een idyllisch paradijs in Sri Lanka, zo kan je dit hotel het best omschrijven. Bovendien ook een genot voor al je zintuigen: zie de golven dansen, voel het warme zand kriebelen tussen je tenen en geniet van de zonnestralen op je huid. Een briesje zorgt voor wat afkoeling op een warme dag. Ga zeker ook eens langs in het spacentrum voor totale ontspanning.

The Beach Cabanas – Sri Lanka – Bezienwaardigheden

Een last minute naar Sri Lanka, Halfpension in vinden wij persoonlijk een echte aanrader. Wie er naar toe gaat, gaat het best voor 7 dagen. Dan heb je de tijd om de regio te leren kennen en voldoende te ontspannen tussendoor. Gezellige restaurantjes, leuke straatjes, … voldoende wandelplezier!

Deze regio is ideaal voor wie nog zin heeft in een last minute.

The Beach Cabanas: Ideaal als last minute

In deze regio raden wij het volgende hotel met veel plezier aan: The Beach Cabanas. Dit TUI hotel wordt erg vaak gekozen door mensen die reizen met TUI. Het eten krijgt er een echt goede score. Ook de service en de vriendelijkheid van het personeel is er een enorme troef! Je kunt er genieten van . Kortom, The Beach Cabanas is een erg aantrekkelijk 4 sterren hotel. TUI zelf geeft dit hotel een score van Sri Lanka.

Waarom reizen met TUI?

Reizen met TUI is echt wel een goed idee! Alles wordt voor jou geregeld, zalig toch? Geen zorgen aan je hoofd om op reis te vertrekken. Het enige wat je uiteraard moet doen is de reis betalen. Maar daarna dus geen kopzorgen meer!

Het mooiste aan reizen met TUI is dat al hun hotels & vakanties geregeld getest worden. Voldoet het The Beach Cabanas hotel nog aan de strenge voorwaarden waaraan ze moeten voldoen? Kortom, als TUI zegt dat je bijvoorbeeld in een 4 sterren hotel zit, dan mag je er echt zeker van zijn dat dit klopt.

De prijs voor 7 dagen in het The Beach Cabanas hotel komt gemiddeld uit op € 1479.00. Echter zijn er ook prijzen beschikbaar voor wie minder of meer dagen wenst te gaan. Alles hangt uiteraard af van de datum waarop je deze reis boekt. Dit kun je meteen bekijken door te klikken op de knop hieronder. Veel reisplezier in Koggala!

Bekijk Vertrekdata & Prijzen »

Bekijk de prijzen hierboven

Extra informatie

Land

Regio

Voorbeeld Duur

Sterren

Verblijf

Voorbeeld Prijs