The Ravenala Attitude – 7 – TUI Last Minute

Ga voor minstens 7 dagen op reis naar het mooie 8.6 in Mauritius. Geniet er van een 4 sterren verblijf in het The Ravenala Attitude hotel.

Artikelnummer: b2b9efa25831 Categorie: Tag:

Beschrijving

The Ravenala Attitude, gelegen tussen zee en rivier, is zo’n hotel dat harmonieus overvloeit in de omgeving. Dankzij de ‘Dine Around’ formule kan je dineren in zeven van de tien restaurants. Van sushi over Italiaans tot traditioneel Mauritiaans, je smaakpapillen worden op-en-top verwend! Enkele restaurants zijn alleen toegankelijk voor volwassenen. De miniclub en tienerclub zijn dan weer the place to be voor iedereen van 3 tot 18 jaar. Hier vinden zowel koppels als families hun eigen plekje!

The Ravenala Attitude – 7 – Bezienwaardigheden

Een last minute naar Mauritius, Halfpension in 8.6 vinden wij persoonlijk een echte aanrader. Wie er naar toe gaat, gaat het best voor 7 dagen. Dan heb je de tijd om de regio te leren kennen en voldoende te ontspannen tussendoor. Gezellige restaurantjes, leuke straatjes, … voldoende wandelplezier!

Deze regio is ideaal voor wie nog zin heeft in een last minute.

The Ravenala Attitude: Ideaal als last minute

In deze regio raden wij het volgende hotel met veel plezier aan: The Ravenala Attitude. Dit TUI hotel wordt erg vaak gekozen door mensen die reizen met TUI. Het eten krijgt er een echt goede score. Ook de service en de vriendelijkheid van het personeel is er een enorme troef! Je kunt er genieten van . Kortom, The Ravenala Attitude is een erg aantrekkelijk 4 sterren hotel. TUI zelf geeft dit hotel een score van Mauritius.

Waarom reizen met TUI?

Reizen met TUI is echt wel een goed idee! Alles wordt voor jou geregeld, zalig toch? Geen zorgen aan je hoofd om op reis te vertrekken. Het enige wat je uiteraard moet doen is de reis betalen. Maar daarna dus geen kopzorgen meer!

Het mooiste aan reizen met TUI is dat al hun hotels & vakanties geregeld getest worden. Voldoet het The Ravenala Attitude hotel nog aan de strenge voorwaarden waaraan ze moeten voldoen? Kortom, als TUI zegt dat je bijvoorbeeld in een 2018-03-05 sterren hotel zit, dan mag je er echt zeker van zijn dat dit klopt.

De prijs voor 7 dagen in het The Ravenala Attitude hotel komt gemiddeld uit op € 1419.00. Echter zijn er ook prijzen beschikbaar voor wie minder of meer dagen wenst te gaan. Alles hangt uiteraard af van de datum waarop je deze reis boekt. Dit kun je meteen bekijken door te klikken op de knop hieronder. Veel reisplezier in Baie aux Tortues!

Bekijk Vertrekdata & Prijzen »

Bekijk de prijzen hierboven

Extra informatie

Land

Stad

Regio

Voorbeeld Duur

Sterren

Verblijf

Voorbeeld Prijs