The Sands Khao Lak By Kata Thani – 9 – TUI Last Minute

Ga voor minstens 9 dagen op reis naar het mooie 9.0 in Phuket. Geniet er van een 4 sterren verblijf in het The Sands Khao Lak By Kata Thani hotel.

Artikelnummer: 771a83c3aab7 Categorie: Tag:

Beschrijving

The Sands Khao Lak by Kata Thani is een uniek resort, geïnspireerd door de natuur en een ware harmonie van ruimte, stijl en rust. Het kan rekenen op een uitzonderlijke ligging aan een gouden zandstrand en pal in het charmante centrum van Khao Lak, waar de shops en restaurantjes voor een gezellige drukte zorgen. Nieuw in dit hotel is de ‘Aqua wing’ met een aquapark.

The Sands Khao Lak By Kata Thani – 9 – Bezienwaardigheden

Een last minute naar Phuket, Ontbijt in 9.0 vinden wij persoonlijk een echte aanrader. Wie er naar toe gaat, gaat het best voor 9 dagen. Dan heb je de tijd om de regio te leren kennen en voldoende te ontspannen tussendoor. Gezellige restaurantjes, leuke straatjes, … voldoende wandelplezier!

Deze regio is ideaal voor wie nog zin heeft in een last minute.

The Sands Khao Lak By Kata Thani: Ideaal als last minute

In deze regio raden wij het volgende hotel met veel plezier aan: The Sands Khao Lak By Kata Thani. Dit TUI hotel wordt erg vaak gekozen door mensen die reizen met TUI. Het eten krijgt er een echt goede score. Ook de service en de vriendelijkheid van het personeel is er een enorme troef! Je kunt er genieten van . Kortom, The Sands Khao Lak By Kata Thani is een erg aantrekkelijk 4 sterren hotel. TUI zelf geeft dit hotel een score van Thailand.

Waarom reizen met TUI?

Reizen met TUI is echt wel een goed idee! Alles wordt voor jou geregeld, zalig toch? Geen zorgen aan je hoofd om op reis te vertrekken. Het enige wat je uiteraard moet doen is de reis betalen. Maar daarna dus geen kopzorgen meer!

Het mooiste aan reizen met TUI is dat al hun hotels & vakanties geregeld getest worden. Voldoet het The Sands Khao Lak By Kata Thani hotel nog aan de strenge voorwaarden waaraan ze moeten voldoen? Kortom, als TUI zegt dat je bijvoorbeeld in een 2019-10-27 sterren hotel zit, dan mag je er echt zeker van zijn dat dit klopt.

De prijs voor 9 dagen in het The Sands Khao Lak By Kata Thani hotel komt gemiddeld uit op € 1299.00. Echter zijn er ook prijzen beschikbaar voor wie minder of meer dagen wenst te gaan. Alles hangt uiteraard af van de datum waarop je deze reis boekt. Dit kun je meteen bekijken door te klikken op de knop hieronder. Veel reisplezier in Khao Lak!

Bekijk Vertrekdata & Prijzen »

Bekijk de prijzen hierboven

Extra informatie

Land

Stad

Regio

Voorbeeld Duur

Sterren

Verblijf

Voorbeeld Prijs